Web Analytics

Tema düzenleyici

Xbox kütüphanemi paylaşayım nasıl

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 346

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
1/3
Konu sahibi
Bizimde oyunlar bu kardeşler

Ekli dosyalar

• IMG_20250127_212011.webp
    IMG_20250127_212011.webp
    363.9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250127_212020.webp
    IMG_20250127_212020.webp
    429.9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20250127_212030.webp
    IMG_20250127_212030.webp
    303.1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250127_212036.webp
    IMG_20250127_212036.webp
    337.7 KB · Görüntüleme: 26
Adam fakir edebiyatı yapa yapa tüm mal varlığını xbox oyunlarına gömmüş oysa :D bir gün denk gelirsek mutlaka atalım, çok güzel oyunlar var.

Konu sahibi
Adam fakir edebiyatı yapa yapa tüm mal varlığını xbox oyunlarına gömmüş oysa :D bir gün denk gelirsek mutlaka atalım, çok güzel oyunlar var.
Sevdiğim oyunları alayım dedim geçen sene en son rdr2 aldım başka almadım oyun 😂

Sevdiğim oyunları alayım dedim geçen sene en son rdr2 aldım başka almadım oyun 😂
Xbox hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama aylık ve yıllık olarak kiralanabiliyormuş sanırım oyunlar? Bu şekilde kiralamak daha mantıklı değil mi?

Konu sahibi
Xbox hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama aylık ve yıllık olarak kiralanabiliyormuş sanırım oyunlar? Bu şekilde kiralamak daha mantıklı değil mi?
Eskidendi ilk aldığım zaman şuan kiralama çok pahalı, sadece online oynamak istersem paket var onu alır online oynarım ama gerek duymuyorum ihtiyacım olan oyunların hepsini aldım, ben oyunda para verirken acımayacağım oyun Resident Evil serisi zaten hepsi var, yakın gelecekte yenisi gelecek bi onu alırım, bide benim konsol gta 6 açacakmış bide gta 6 alır başka oyunda almam, bundan sonra kütüphaneye sadece yeni çıkacak Resident Evil ve GTA oyunu eklerim.

Resident Evil oyunu ciddi diyorum 5000₺ olsa yine alırım öyle diyim 😀

Eskidendi ilk aldığım zaman şuan kiralama çok pahalı, sadece online oynamak istersem paket var onu alır online oynarım ama gerek duymuyorum ihtiyacım olan oyunların hepsini aldım, ben oyunda para verirken acımayacağım oyun Resident Evil serisi zaten hepsi var, yakın gelecekte yenisi gelecek bi onu alırım, bide benim konsol gta 6 açacakmış bide gta 6 alır başka oyunda almam, bundan sonra kütüphaneye sadece yeni çıkacak Resident Evil ve GTA oyunu eklerim.

Resident Evil oyunu ciddi diyorum 5000₺ olsa yine alırım öyle diyim 😀
Kardeşim sen de bu kadar imkan ve oyun varken nasıl psikolojin bozuluyor anlam veremiyorum :D GTA 6 muhtemelen benim bilgisayar kaldırmaz, gerçi kaldırsada çok fazla oyun oynamıyorum ben. Eğer denk gelirsek mutlaka Fifa 25 atalım :D

Konu sahibi
Kardeşim sen de bu kadar imkan ve oyun varken nasıl psikolojin bozuluyor anlam veremiyorum :D GTA 6 muhtemelen benim bilgisayar kaldırmaz, gerçi kaldırsada çok fazla oyun oynamıyorum ben. Eğer denk gelirsek mutlaka Fifa 25 atalım :D
Onun sebebi kız arkadaşım kardeşim bir araya gelmeden bana dünyayı verseler düzelmem o konu çok farklı derinlere geçmişe inmem lazım onun travmaları benim travmalarım, benim travmalarımı biliyor ama yüzeysel biliyor içeriği Allah ile kendi aramda onun hayatınıda biliyorum.

O konu çok uzun bir konu oda şuanda iyi değil bunu çok iyi biliyorum.

Ben bugün 100.000₺ maaşlı iş bulsam kendime ev alsam hemde villa yanına arabamı değiştirip en istediğim araba Ford ranger alsam en dolu model gezsem tozsam yine birşey değişmeyecek.

Ta ki onla bir araya gelene kadar.

Onun için ve kendim için hergün dua ediyorum namaz kılıyorum birgün düzelecek herşey inanıyorum 🤲❤️🤲

Diyeceklerim bu kadar bu konu ile alakalı.

Harici olarak atalım iyi olur :)

Ben keyfin yerine gelsin diye takılıyorum kardeşim, Allah rahmet etsin ben her daim üzülüyorum çok zor bir durum. Benim de kardeşim gibi sevdiğim bir adam vardır, bebekliğim dahi beraber geçti. Allah korusun hayatta bir şey olmasını istemem. Çok iyi anlıyorum seni ama biraz moralin yerine gelsin diye yazıyorum.

Biraz mutlu olmaya çalış, örneğin Fifa 25'de ne kadar fark atacağımı düşün :D

Konu sahibi
Ben keyfin yerine gelsin diye takılıyorum kardeşim, Allah rahmet etsin ben her daim üzülüyorum çok zor bir durum. Benim de kardeşim gibi sevdiğim bir adam vardır, bebekliğim dahi beraber geçti. Allah korusun hayatta bir şey olmasını istemem. Çok iyi anlıyorum seni ama biraz moralin yerine gelsin diye yazıyorum.

Biraz mutlu olmaya çalış, örneğin Fifa 25'de ne kadar fark atacağımı düşün :D
Eyvallah can kardeşim 😀

Belki 15 senedir oynamadım fifa ciddiyim ilk fark atarsın ama belli süre sonra fark yersin demedi deme 😀

Konu sahibi
Aynı sözleri @Graveworm de Counter Strike 1.6 için dedi ama hâlen server gönderecek :D

30 şubatta yapar o 🤣

Konu konuyu açıyor ama hep beraber görüşelim isterdim bi kafede oturup hem dertleşme anlatabildiğimiz kadar hemde eğlenceli sohbet edelim.

30 şubatta yapar o 🤣

Konu konuyu açıyor ama hep beraber görüşelim isterdim bi kafede oturup hem dertleşme anlatabildiğimiz kadar hemde eğlenceli sohbet edelim.
Valla süper olurdu ben de çok isterdim hep beraber görüşmeyi, Teknoloji Forum şu an kemik kitlede :)

Konu sahibi
Valla süper olurdu ben de çok isterdim hep beraber görüşmeyi, Teknoloji Forum şu an kemik kitlede :)
Zamanla İnşAllah çok daha iyi konuma gelecek kardeşim 🤝

En kötü bu kitle ile sohbet ederiz ne olacak :)

Zamanla İnşAllah çok daha iyi konuma gelecek kardeşim 🤝

En kötü bu kitle ile sohbet ederiz ne olacak :)
Bizim canımız sağ olsun kardeşim, gelene her daim kapımız açıktır biliyorsun :)

Konu sahibi
Bizim canımız sağ olsun kardeşim, gelene her daim kapımız açıktır biliyorsun :)
Aynen öyle şuan YouTube instagram dışı geldiğim tek yer bura öyle diyim, instagramdan son zamanlarda iğrenmeye başladım çok rezil reelsler görüyorum yazmayım burayada nefret ettim ama orada güzel sözlere bakıp (motivasyon-dini) bakıp kaydediyorum.

İnsanlar çok bozuk, gerçekten yalnızlık daha iyi günümüzde.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri