Sevdiğim oyunları alayım dedim geçen sene en son rdr2 aldım başka almadım oyunAdam fakir edebiyatı yapa yapa tüm mal varlığını xbox oyunlarına gömmüş oysabir gün denk gelirsek mutlaka atalım, çok güzel oyunlar var.
Eskidendi ilk aldığım zaman şuan kiralama çok pahalı, sadece online oynamak istersem paket var onu alır online oynarım ama gerek duymuyorum ihtiyacım olan oyunların hepsini aldım, ben oyunda para verirken acımayacağım oyun Resident Evil serisi zaten hepsi var, yakın gelecekte yenisi gelecek bi onu alırım, bide benim konsol gta 6 açacakmış bide gta 6 alır başka oyunda almam, bundan sonra kütüphaneye sadece yeni çıkacak Resident Evil ve GTA oyunu eklerim.Xbox hakkında çok fazla bilgiye sahip değilim ama aylık ve yıllık olarak kiralanabiliyormuş sanırım oyunlar? Bu şekilde kiralamak daha mantıklı değil mi?
Onun sebebi kız arkadaşım kardeşim bir araya gelmeden bana dünyayı verseler düzelmem o konu çok farklı derinlere geçmişe inmem lazım onun travmaları benim travmalarım, benim travmalarımı biliyor ama yüzeysel biliyor içeriği Allah ile kendi aramda onun hayatınıda biliyorum.Kardeşim sen de bu kadar imkan ve oyun varken nasıl psikolojin bozuluyor anlam veremiyorumGTA 6 muhtemelen benim bilgisayar kaldırmaz, gerçi kaldırsada çok fazla oyun oynamıyorum ben. Eğer denk gelirsek mutlaka Fifa 25 atalım
![]()
Eyvallah can kardeşimBen keyfin yerine gelsin diye takılıyorum kardeşim, Allah rahmet etsin ben her daim üzülüyorum çok zor bir durum. Benim de kardeşim gibi sevdiğim bir adam vardır, bebekliğim dahi beraber geçti. Allah korusun hayatta bir şey olmasını istemem. Çok iyi anlıyorum seni ama biraz moralin yerine gelsin diye yazıyorum.
Biraz mutlu olmaya çalış, örneğin Fifa 25'de ne kadar fark atacağımı düşün![]()
Aynı sözleri @Graveworm de Counter Strike 1.6 için dedi ama hâlen server gönderecek![]()
Zamanla İnşAllah çok daha iyi konuma gelecek kardeşimValla süper olurdu ben de çok isterdim hep beraber görüşmeyi, Teknoloji Forum şu an kemik kitlede![]()
Aynen öyle şuan YouTube instagram dışı geldiğim tek yer bura öyle diyim, instagramdan son zamanlarda iğrenmeye başladım çok rezil reelsler görüyorum yazmayım burayada nefret ettim ama orada güzel sözlere bakıp (motivasyon-dini) bakıp kaydediyorum.Bizim canımız sağ olsun kardeşim, gelene her daim kapımız açıktır biliyorsun![]()
Vallaha öyle kardeşim şuan sosyal medyada en düzgün platform YouTube İnşallah bozulmazBen sosyal medya hesaplarıma gün içinde neredeyse hiç bakmıyorum, X bakıyorum arada fakar orasıda içimi karartıyor. 2009 yılından bu zamana kadar aktifim, hiç güzel haber görmedim inan![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.