Web Analytics

Tema düzenleyici

Transfer dönemi tamamlandı, hangi takım kimleri transfer etti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 213

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,144
Telefon
Samsung
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Evet arkadaşlar biliyorsunuz ki ülkemizde ara transfer dönemi kapandı. Kimi takımlar nokta transferlerle takımına güç katarken, kimileri de istenilen transferleri gerçekleştiremedi. Şimdi 4 büyük takımın transferlerine bir göz atalım.

FENERBAHÇE
  1. Diego Carlos (Aston Villa)
  2. Anderson Talisca (Al-Nassr)
  3. Milan Skriniar (Paris Saint-Germain-Kiralık)
  4. Ognjen Mimovic (Kızılyıldız)
İncelemek gerekirse;

Diego Carlos
'u Aston Villa'dan ben de takip ediyordum, cidden sakat olmadığı ve formda olduğu zaman canavar gibi bir adam. Fakat Fenerbahçe'de çıktığı 2 ya da 3. maçında sakatlandı ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacak.

Skriniar'ı da Galatasaray istemeye başladıktan sonra inceleme fırsatı bulmuştum. Tam bir lider stoper. Fenerbahçe'nin o açığını çok iyi kapatacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın almasını çok isterdim fakat Fenerbahçe fiyat arttırıp almayı başardı.

Anderson Talisca'yı anlatmaya gerek yok galiba. Beşiktaş ile yaptıkları ortada, Fenerbahçe ile de çıktığı 2 maçta 2 gol atmayı başardı ve nokta transfer olduğunu kanıtladı.

Mimovic'i ilk kez duydum bir fikrim yok. :)

TRABZONSPOR
  1. Danilo Sikan (Shakhtar Donetsk)
  2. Oleksandr Zubkov (Shakhtar Donetsk)
  3. Mustafa Eskihellaç (Gaziantep FK)
  4. Tim Jabol-Folcarelli (Ajaccio)
Hiç bir oyuncuyu tanımadığım için bir yorum yapamıyorum.

BEŞİKTAŞ
  • Keny Arroyo (Independiente)
  • Elan Ricardo (CD La Equidad)
Hiç bir fikrim yok. Sadace Keny Arroyo'nun 18 yaşında olduğunu biliyorum.

GALATASARAY
  1. Carlos Cuesta (Genk)
  2. Ahmed Kutucu (ikas Eyüpspor)
  3. Mario Lemina (Wolverhampton)
  4. Alvaro Morata (Milan-Kiralık)
  5. Przemyslaw Frankowski (Lens-Kiralık)
  6. Eren Elmalı (Trabzonspor)
  7. Arda Ünyay (MKE Ankaragücü)
Carlos Cuesta transferi çok tartışıldı. Çünkü o kadar tecrübeli ve isim yapmış kişilerle anıldı ki Galatasaray, Genk'in stoperini, biraz da bonservisi fazla olunca çok göze battı. Fakat ilk maçında ki 30 dakikalık performansı, vatandaşı ve mevkidaşı Davinson Sanches'in kendisine neden kefil olduğunu kanıtladı. Bence Galatasaray'da çok güzel işler yapabilir.

Ahmed Kutucu'yu Eyüpspor'dan da takip ediyorum. Kilitlenen maçları uzaktan şutlarla açabilen bir oyuncu. Zaten oynadığı maçlarda da şutlarının ne kadar tehlikeli olduğunu kanıtladı.

Mario Lemina bence Galatasaray'ın bu sezon yaptığı en iyi transferlerden biri. Sara ve Torreira'ya muazzam destek olabilecek, yeri geldiğinde onların yerine oynayabilecek tam bir joker oyuncu. Eskiden'de Galatasaray'da oynamıştı fakat sakatlıklarından dolayı Galatasaray kendisini göndermişti. İngiltere'de de bomba gibi oynayınca tekrardan aldılar.

Alvaro Morata'yı anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. Juventus, Milan, Atletico Madrid, Chelsea gibi takımlarda oynamış, buram buram tecrübe ve kalite kokan bir santrafor. Bence Osimhen ile çok uyumlu olacaklar. Osimhen'in gidişi sonrasında da Icardi ile iyi bir uyum sağlayacaklarına inanıyorum.

Frankowski'yi Polonya Milli Takımı'ndan biraz izlemiştim ama ismi geçmeye başladıktan sonra Youtube'da videolarına baktım. Gerçekten çok etkili bir bek oyuncusu. Hem sağda hem solda oynayabiliyor, yeri geldiğinde kanatlarda da oynayabiliyor. Tam Okan hocanın sevdiği joker oyuncu tipinde. Bence bu takımın vazgeçilmez bir parçası olacak.

Eren Elmalı, Trabzonspor'da performansıyla çok fazla göze çarpan oyunculardan bir tanesi. Kendisinin Okan Buruk'u arayıp "Galatasaray'da oynamak benim hayalim, beni transfer edin" demesinden sonra masa oturdu Galatasaray, fakat istediği parada anlaşamadı ve bence ederinden biraz daha fazla paraya transfer etti. Bence hem rotasyonun hem de oyun içinde 4'lü defansa dönüşün en önemli parçası olacak.

Arda Ünvay'ı hiç tanımıyorum, ilk kez duydum. Büyük ihtimalle kupa rotasyonu için alınmış olabilir. 18 yaşında Ankaragücü altyapısından çıkma bir oyuncu.

Vallahi dostlar bence Galatasaray ve Fenerbahçe nokta transferlerle bu transfer dönemini kapattı. Siz neler düşünüyorsunuz? Lütfen yorumlarda belirtin.

En iyisi biz (Beşiktaş) Şampiyonluk flamalarımızı naftalinlemeye devam edelim. :)

Yanlış anlamayın beni ama şu fenerbahçe ile galatasarayı gram sevmiyorum.
Her zaman ve her yerde sadece Beşiktaş!
Football Transfer GIF by Besiktas JK

Konu sahibi
Yanlış anlamayın beni ama şu fenerbahçe ile galatasarayı gram sevmiyorum.
Her zaman ve her yerde sadece Beşiktaş!
Football Transfer GIF by Besiktas JK

Yanlış anlaşılacak bir şey yok hocam. Üst sıralara geldiğiniz zaman sizi muhatap alırız. :D

Yanlış anlaşılacak bir şey yok hocam. Üst sıralara geldiğiniz zaman sizi muhatap alırız. :D
Birçok kişinin üzerine basarak üst sıralara gelmektense küme düşmeye razıyız :D Bu şekilde tepki veriyorsanız kesin galatasaraylısınız fenerlilerin hiç sesi çıkmıyor :D

Konu sahibi
Birçok kişinin üzerine basarak üst sıralara gelmektense küme düşmeye razıyız :D Bu şekilde tepki veriyorsanız kesin galatasaraylısınız fenerlilerin hiç sesi çıkmıyor :D

He yapı var değil mi pardon. 3 sene önce siz şampiyon olurken falan yoktu yapı. 1 golle şampiyon oldunuz. :D Neyse hocam gereksiz germeyelim ortalığı. :D Fenerlilerin işi gücü Galatasaray ile uğraşmak zaten. Lig umurlarında değil.

He yapı var değil mi pardon. 3 sene önce siz şampiyon olurken falan yoktu yapı. 1 golle şampiyon oldunuz. :D Neyse hocam gereksiz germeyelim ortalığı. :D Fenerlilerin işi gücü Galatasaray ile uğraşmak zaten. Lig umurlarında değil.
Niye gerelim hocam ben galatasaraydan da fenerbahceden de eşit nefret ediyorum :D ligin en temiz takımıdır Beşiktaş
bjk GIF by Tribun Besiktas

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri