Web Analytics

Tema düzenleyici

Güncel en ucuz .com transfer hangi firmada?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CEO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 217

CEO

TFC Üye
Tepki Skoru
45
1/3
Konu sahibi
Merhaba, domainlerin yenileme zamanı geldi. Mevcut firma fazla istiyor, şubat gelmeden transfer edeyim diyorum.

Bildiğiniz, yakın zamanda transfer ettiğiniz kampanyalı bir fiyat var mı?

Çoğu firmada kaydım olduğu için "ilk müşteri" kampanyalarına dahil olamıyorum, bildiğiniz farklı kampanya varsa yerli - yabancı farketmeksizin tavsiye ederseniz sevinirim.

Çözüm
Birçok firma domain taşımasında çok büyük olanaklar sağlıyor fakat her firmayada domainler taşınmaz. Firmanın güvenirliği çok önemli bu konuda, daha önce WordPress.com taşımıştım fakat o kadar sinir etti beni anlatamam, bedava olsa dahi artık hayatta taşımam hiçbir domainimi oraya.

Turhost, natro ve güzel hosting gibi domain/sunucu firmaları taşımalarda oldukça uygun fiyatlar çıkartıyor. Fiyat ortalaması ise 100 lira ile 220 lira arası değişim sağlıyor.
Natro uygun fiyata transfer ediyordu ancak sanırım ilk müşteri kampanyası. Aralık ayında ben de bulamayıp 250 TL'ye IHS'ye transfer yapmıştım.

Birçok firma domain taşımasında çok büyük olanaklar sağlıyor fakat her firmayada domainler taşınmaz. Firmanın güvenirliği çok önemli bu konuda, daha önce WordPress.com taşımıştım fakat o kadar sinir etti beni anlatamam, bedava olsa dahi artık hayatta taşımam hiçbir domainimi oraya.

Turhost, natro ve güzel hosting gibi domain/sunucu firmaları taşımalarda oldukça uygun fiyatlar çıkartıyor. Fiyat ortalaması ise 100 lira ile 220 lira arası değişim sağlıyor.

Çözüm
Konu sahibi

Neden ya, ben WordPress'te çok memnun kalmıştım 2 yıl kadar orada tuttum, yenileme için diğer firmalarla hemen hemen aynı fiyat vermişti. Şimdilerde pahalı görünüyor, geçenlerde transfer için 155 TL kampanyası yapmışlardı yine olsa saniye düşünmem.

Neden ya, ben WordPress'te çok memnun kalmıştım 2 yıl kadar orada tuttum, yenileme için diğer firmalarla hemen hemen aynı fiyat vermişti. Şimdilerde pahalı görünüyor, geçenlerde transfer için 155 TL kampanyası yapmışlardı yine olsa saniye düşünmem.
Ben memnun olmadığım kısmı maalesef hızı, haddinden fazla yavaş ve açılmıyor internet sitesi. Geçtiğimiz aylarda bir domain transfer işlemi başlatayım dedim, beni çıldırttı; bir türlü transfer olmadı.

Aslında internet siteleri açılsa transferi gerçekleştireceğim de, siteleri açılmıyor.

Konu sahibi
Ben memnun olmadığım kısmı maalesef hızı, haddinden fazla yavaş ve açılmıyor internet sitesi. Geçtiğimiz aylarda bir domain transfer işlemi başlatayım dedim, beni çıldırttı; bir türlü transfer olmadı.

Aslında internet siteleri açılsa transferi gerçekleştireceğim de, siteleri açılmıyor.
Anlık problem olmuş olabilir ya ben hiç o tür sorunlar yaşamadım açıkçası. Arayüz olarak biraz zorlayıcıydı ancak onu da düzelttiler sonradan.

Anlık problem olmuş olabilir ya ben hiç o tür sorunlar yaşamadım açıkçası. Arayüz olarak biraz zorlayıcıydı ancak onu da düzelttiler sonradan.
Şu an deneyeyim dedim, siteye hâlen giriş sağlayamıyorum :D

Türk olarak hostinger, yabancı olarak NameSilo genelde uygun fiyatlı oluyor, şu an .com transferi için kuponlarla 8-9$ civarında fiyat sunuyorlar. Ayrıca Porkbun’u da kontrol et, sık sık kampanya yapıyor. Yine de güncel promosyonları karşılaştırmak için hızlı bir araştırma yapmanda fayda var.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri