Web Analytics

Tema düzenleyici

Tomb Raider I-III Remastered Türkçe Dublaj

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lord Erenify
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 158

Lord Erenify

TFC Üye
Tepki Skoru
625
1/3
Konu sahibi
Tomb-Raider-I-III-Remastered-Simge.png

Hazırlanan bu yama ile Tomb Raider I-II-III Remastered'ı Türkçe dublajlı oynayabilirsiniz.

Çevirmen: Kurtuluş Pala
Boyut: 15,96 MB
Dosya: TombRaiderRe.exe

-İstediğiniz linkten indirebilirsiniz.-

İndir [MediaFire] *Önerilir
İndir [Dosya.co]
İndir [Dosya.tc]
İndir [turkce-yama.com]

Virustotal

Bu Oyun Hakkında
Lara Croft'un Sevgiyle Restore Edilmiş Orijinal Maceralarını Keşfedin

Orijinal Üç Tomb Raider Macerasını oynayın: Şimdiye kadar ilk kez, bu kesin koleksiyonda modern platformlarda tüm genişletmeler ve gizli seviyelerle eksiksiz deneyimi oynayın.

Dahil Edilen Oyun Başlıkları
  • Tomb Raider I + Unfinished Business
  • Tomb Raider II + Golden Mask
  • Tomb Raider III + The Lost Artifact
Temel Özellikler

Antik Gizemleri Çözün: Bulmacaları çözerek ve zamanın tahribatıyla kaybolan gizemleri çözerek antik dünyanın hazinelerini ortaya çıkarın.
Dünyayı Dolaşan Macera: Lara Croft'u dünyanın dört bir yanında takip edin ve ölümcül düşmanlar ve tehlikeli efsanelerle yüzleşin.
Sevgiyle Restore Edildi: İstediğiniz zaman orijinal poligon görünümüne geçme seçeneği ile yükseltilmiş grafiklere sahip klasikleri deneyimleyin.

Yetişkin İçerik Açıklaması
Geliştiriciler içeriği şu şekilde tarif ediyorlar:
Blood, Intense Violence, Suggestive Themes

Kurulum
İndirdiğiniz kurulum dosyasını çalıştırın → oyunun kurulu olduğu klasöre kurulumu yapın.

Sistem Gereksinimleri

Minimum:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi *: Windows 7 or later
İşlemci: Intel i3 3240 or AMD FX 4100
Bellek: 4 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDA GT730 or AMD R7 240
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 5 GB kullanılabilir alan

Önerilen:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

* Steam istemcisi, 1 Ocak 2024'ten itibaren yalnızca Windows 10 ve üstünü destekleyecektir.

--------
Tür:
Aksiyon, Macera
Geliştirici: Aspyr, Crystal Dynamics
Yayıncı: Aspyr
Seri: Aspyr Media, Tomb Raider, Aspyr
Çıkış Tarihi: 14 Şub 2024
--------

Kaynak:
turkce-yama.com / Steam / YouTube

Oyundan Kareler

↑ İndirme Butonu Yukarıda ↑

Zamanında oynadım bu oyunu ama bir bölüm vardı, orayı geçemiyorum dağ bölümü. Birkaç gün geçemedim ben de sinirlenip silmiştim :D

Konu sahibi
Başla gene çok iyi oyun bence.
Bugün komşu xBox getirdi aşırı hoşuma gitti, fifa 24 attık özlemişim konsolda oyun oynamayı. Çok uzun yıllardır oynamazdım fifa, 8-5 yendi. Belki başlarım tomb raider'a da. Alternatif oynadığın başka oyun var mı?

Konu sahibi
Bugün komşu xBox getirdi aşırı hoşuma gitti, fifa 24 attık özlemişim konsolda oyun oynamayı. Çok uzun yıllardır oynamazdım fifa, 8-5 yendi. Belki başlarım tomb raider'a da. Alternatif oynadığın başka oyun var mı?
Şuanda aktif olarak half life serisine sardım ben. Half Life 1'i oynamana gerek yok. Direk half life 2 oyna çok iyi. Oyun eski olsa bile grafikleri çok iyi. Steamde 3 dolar civarında olması lazımdı fiyatı. 18 Kasımda beleş olmuştu ben o ara almıştım iyikide almışım.

Süper, eski oyunlar beni daha çok sarıyor şimdikilerin grafik çözünürlüğü çok iyi aşırı fonksiyonel ama eski oyunlar daha çok mutlu ediyor beni.

Konu sahibi
Süper, eski oyunlar beni daha çok sarıyor şimdikilerin grafik çözünürlüğü çok iyi aşırı fonksiyonel ama eski oyunlar daha çok mutlu ediyor beni.
Benide aynı şekilde.

Konu sahibi
Hocam bir de naçizane tavsiyem sadece .rar doyasını yandex gibi alanlara yükleyebilir misin? O şekilde daha kalıcı olacağını düşünüyorum.
MediaFirede ihlal yemediği sürece kalıcı. Ama merak etmeyin yandexede yüklemeye çalışırım.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri