Valla moderatör olmasamda günde birkaç konu görürsün benden hocamÇok teşekkür ederim hocam, zamanla görevlendirme yapacağım forumda. Moderatörlük vereceğimaklımda teklif sunacağım kişiler var, biraz zaman geçsin sizi mutlaka görürüm
![]()
Valla moderatör olmasamda günde birkaç konu görürsün benden hocamÇok teşekkür ederim hocam, zamanla görevlendirme yapacağım forumda. Moderatörlük vereceğimaklımda teklif sunacağım kişiler var, biraz zaman geçsin sizi mutlaka görürüm
![]()
Süper olur hocam, geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz topyekün çalışıyoruzValla moderatör olmasamda günde birkaç konu görürsün benden hocam![]()
Elinize sağlıkSüper olur hocam, geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz topyekün çalışıyoruzhatta kredi puan sistemini aktif edip, market alanından istediği ürünü biriken kredi puanı ile satın alacak üyelerimiz. Bir haftadır Google search console da yer alan tüm hataları giderdik Celil ile beraber
Ne demek hocam sizlerin de emeğinize sağlık, buralar bayağı bayağı canlanacak. Bir de Youtube, instagram gibi sosyal ağlarda boy göstereceğizElinize sağlıkBuralar şenlenecek belli oldu
![]()
Hemen abone oldum
Kardeşim bana özelden ulaşırmısın.Tek Bilgin severim, sağlam adamdır işi rast gitsin.
Teşekkür ederim üstadım, yazdım özelden şimdiKardeşim bana özelden ulaşırmısın.
Sende Kral Adamsın...
Aynen içerik üreteceğim içerisine yavaş yavaşBaktım. İçerik yok![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.