Web Analytics

Tema düzenleyici

Teknoloji Forum Youtube Kanalı Aktif

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 496
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba TFC ailesi, Teknoloji Forum Youtube Kanalı artık aktif olacaktır. 14 Mart 2024 tarihinde kurduğum kanala içerikler yüklenecektir.

Sizler de kanala abone olarak bizlere destek verebilirsiniz: https://www.youtube.com/@TeknolojiForum

Konu sahibi
Konu sahibi
Aslında hocam sen, @Graveworm ve ben üçümüz söyleşi yapacağız. Bu aralar video çekesim var, birçok kişi gaz verdi sen yaparsın diye ama yıllardır (en az 16-17 yıldır) bir çekimserlik var :D

Konu sahibi
Turkish Motivation :)
Valla iyi olur. Ben yapıcı eleştirirm, acımasız modu aktif etmemi de isterseniz (danışmanlık ve ücreti kapsamında değil) elimden geldiğince, müsaitlik durumunda keyifle yaparım :)
Yeter ki o ortamın liderliğini alın, ortamı yapın. Mekan sizin...
İlerleyen zamanlarda bunu tekrar masaya yatıralım, daha büyük kitlelere hitap ettiğimiz vakit podcast ayarlarız :)

Konu sahibi
Üye oldum. Canlı yayın açın hocam muhakkak. Webmaster=vampir 😂 Geceleri açın illa gelen olur👍🏻
Hoş geldiniz sefalar getirdiniz hocam bu arada Teknoloji Foruma :) teşekkür ederim eksik olmayın, aklımda birkaç plan var ama bakalım nasıl olacak :)

Konu sahibi
Editör lazımsa bir mesaj uzaktayım hocam 😂
Çok teşekkür ederim hocam, zamanla görevlendirme yapacağım forumda. Moderatörlük vereceğim :) aklımda teklif sunacağım kişiler var, biraz zaman geçsin sizi mutlaka görürüm🙏🏻😌

Konu sahibi
Valla moderatör olmasamda günde birkaç konu görürsün benden hocam 😂
Süper olur hocam, geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz topyekün çalışıyoruz :) hatta kredi puan sistemini aktif edip, market alanından istediği ürünü biriken kredi puanı ile satın alacak üyelerimiz. Bir haftadır Google search console da yer alan tüm hataları giderdik Celil ile beraber

Konu sahibi
Elinize sağlık 🙏🏻 Buralar şenlenecek belli oldu 😀
Ne demek hocam sizlerin de emeğinize sağlık, buralar bayağı bayağı canlanacak. Bir de Youtube, instagram gibi sosyal ağlarda boy göstereceğiz😀

Konu sahibi
Konu sahibi
Tek Bilgin severim, sağlam adamdır işi rast gitsin.

Konu sahibi
Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri