Web Analytics

Tema düzenleyici

Sunucu Tarafından Kaynaklı Kısa Süreli Kesinti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 148
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,837
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba Teknoloji Forum ailesi, sunucu tarafından çok kısa süreli bir kesinti yaşanmıştır. Muhtemelen bakım çalışması yapıldığından dolayı CloudFlare (güvenlik) direkt olarak sistemi engelledi.

Bu tarz durumlarda lütfen endişelenmeyin, firma bizlere daha iyi hizmet verebilmek adına ellerinden geleni yapıyor. Yaklaşık olarak bir yıldır aynı sunucu firmasındayız ve yaşadığımız tek kesinti bu oldu, anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim.

Saygılarımla
Teknoloji Forum

Konu sahibi
Çok uzun sürmedi zaten bi 15 dk felan sürdü.
Datacenter muhtemelen güncelleme yapmıştır, o sırada çok kısa bir kesinti yaşanmıştır. Bu sadece kullanıcılarımız açısından hoş bir görünüm sağlamıyor. WhatsApp üzerinden birçok kişi yazdı "site neden açılmıyor" diye. Şu an sunucu firması içimizi rahatlatacak bir mesaj yazdı; bir daha sorun yaşanmayacaktır, diye.

Bu tarz durumlar çok normal. "%100 Kesintisiz Hizmet" hayatın hiçbir evresinde yok. Az olsun, öz olsun tat kaçırmasın yeterli.

Konu sahibi
Bu tarz durumlar çok normal. "%100 Kesintisiz Hizmet" hayatın hiçbir evresinde yok. Az olsun, öz olsun tat kaçırmasın yeterli.
Yaklaşık 9 yıldır aynı firma ile çalışıyorum bu zamana kadar maksimum 3 defa kesinti yaşamışımdır o da 15 dakika oluyor. Bakım çalışması yapılacağı zaman ise daha önce bilgi veriliyor. Sorunun kısa süre içerisinde halledilmesi site sahipleri tarafından çok iyi oldu.

Datacenter muhtemelen güncelleme yapmıştır, o sırada çok kısa bir kesinti yaşanmıştır. Bu sadece kullanıcılarımız açısından hoş bir görünüm sağlamıyor. WhatsApp üzerinden birçok kişi yazdı "site neden açılmıyor" diye. Şu an sunucu firması içimizi rahatlatacak bir mesaj yazdı; bir daha sorun yaşanmayacaktır, diye.
EVet, muhtamelen ondandır.

Umarım bir daha kesinti yaşanmaz bana denk gelseydi çok heyecanlanırdım siteye neler oluyor diye

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri