Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Strateji Oyunu Olarak Hangi Oyunu Tercih Ediyorsun?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Merhaba kıymetli TFC ailesi, strateji oyunu olarak hangi oyunları tercih ediyorsunuz? Çok eskiden klan savaşları oynardım (browser oyunu) daha sonra klanlara geçti, tekrar başlayayım dedim ama çok konsantre olamadım. Klanlar Oynayan Var Mı Aramızda? diye burada da konu açmıştım.

Sizlerin tercih ettiği strateji oyunları nelerdir? Browser oyunda olabilir, her türlü öneriye açığımdır.

Saygılarımla.

Dün tam oynarken arkadaşım çağırdı içimde çok ukte kaldı. Bugün girer miyim bilmem, bazı anlar oluyor o kendini belli ediyor her gün giremiyorum.
Futbol oyunlarını genelde komşu ile oynuyorum. Xbox var fifa 25 oynuyoruz bayağı güzel oluyor, konsola pek alışkın değilim ama. Bilgisayarda her türlü maçı atardım eskiden, liseler arası fifa 2005 şampiyonluğum vardır :D o dönemde internet kafede az oynamadık :)

Futbol oyunlarını genelde komşu ile oynuyorum. Xbox var fifa 25 oynuyoruz bayağı güzel oluyor, konsola pek alışkın değilim ama. Bilgisayarda her türlü maçı atardım eskiden, liseler arası fifa 2005 şampiyonluğum vardır :D o dönemde internet kafede az oynamadık :)
Geçe gün eve doluştuk 4 kişi tek yatakta benim bozuk tv de Pes 2018 oynadık. Ps3 ün klasiğidir kiminin şarjı yok kiminin joystiği çıkıyor kimisi basmıyor ama zevkliydi.

Geçe gün eve doluştuk 4 kişi tek yatakta benim bozuk tv de Pes 2018 oynadık. Ps3 ün klasiğidir kiminin şarjı yok kiminin joystiği çıkıyor kimisi basmıyor ama zevkliydi.
4 kişi oynaması aşırı zevkli oluyor bir de çok konuşan kendine güldüren adam varsa tamamdır mis gibi :D

Hiç sevmem strateji oyunlarını. Çok arkadaşım WOW, LOL oynardı. Hiç kafam basmazdı vallahi.

CM & FM tabikide AOE çok fazla oynardım. bazen bir girip bakim diyorum 10 sn sonra çıkıyorum. bu aralar vakit geçirmek için lol oynuyorum west'de onada en az 35-40 dakikanı bağlamak zorunda kaldığım için yeni oyunlar araşındayım minecraft gibi :) kendi vds im ile kendi sunucumu açıp eğlenicem

Selamlar, Metin2 kesinlikle şuan başlanıp oynanacak bir oyun olarak görmüyorum. Zamanında sıkça oynamış birisi olarak hatta sağlam bir karakterim hala mevcut fakat girip yüzüne dahi bakmıyorum.

Eğer topluluk şeklinde oynanacak oyunlar arıyorsanız çerezlik Lol veya Deadlock tarzı oyunlar öneririm. Her ikiside moba tarzında oyunlar olmakla birlikte deadlock şu sıralar aşırı saran ve valve yapımı bir oyundur. Her maç ortalama 30 dk sürmektedir. LOL deki mantık ile FPS oyunları bir araya getirmişler ve arkadaşlarla oynaması aşırı eğlenceli. Şuan beta sürecinde ve davet ile oyunu oynayabiliyorsunuz fakat piyasaya çıktığında gayet oynanır bir oyun olarak görüyorum. Benim 300 saatlik bir oyun sürem var ve akşamları 1 - 2 el atarak stress atmalık bir oyun diyebilirim, tabi takımınıza yeni oyuncular düşerse sinir yüklemesi yaptığını da söylememde fayda var. Aşağıya bir video bırakıyorum. Oynamak isteyen olursa da davet konusunda yardımcı olabilirim.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Bilgilendirmelerden dolayı çok teşekkür ederim. Devamlı oyunda kalabilecek birisi değilim. Ki, kalamam; mümkün değil. Günümüzde ise oyunların tamamı görevlerden dolayı maalesef çok fazla zaman geçirmemizi talep ediyorlar (haklı olarak, adamlar o kadar emek vermiş). Ben ise maksimum günde bir saat ayırabilirim oyuna.

Strateji oyunlar tarzım değildir. Hiç de hoşlanmıyorum. Ben daha çok başla bitir tarzı oyunları seviyorum. Örnek vermek gerekirse; Call of Duty serileri vb.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri