Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Strateji Oyunu Olarak Hangi Oyunu Tercih Ediyorsun?

Strateji oyunlar tarzım değildir. Hiç de hoşlanmıyorum. Ben daha çok başla bitir tarzı oyunları seviyorum. Örnek vermek gerekirse; Call of Duty serileri vb.
Hocam sadece merak ettiğimden dolayı soruyorum, sizin sistem Call of Duty®: Black Ops 6 kaldırıyor mu?

Buraya mesaj attıktan sonra bilgisayara bir oturdum 3.5 saat fm oynamışım son 1 saati falan transfer ve transfere para denkleştirmekle geçti. Şimdi de kapattım dükkana gidiyorum. Sanmıyorum akşam oynammam. Ama yurttayken yatağa bir giriyordum mouse çıkarmadığım için başka oyun da oynamıyordum saatlerce FM.

Cevaplardan dolayı çok teşekkür ederim güzel insanlar, düşündüğüm oyunların boyutları çok yüksek. Bilgisayar kaldırır ama bu sefer soğutucu gerekli, fanlar öyle bir çalışıyor ki ısıtıcıları kapattırıyor eve; sıcaklığı tüm eve yetiyor.

Ben sanırım counter strike 1.6'dan devam edeyim :D

Benim favorim kesinlikle Age of Empires II: Definitive Edition; klasiklerden vazgeçemiyorum. Ayrıca, browser tabanlı oyunlardan Tribal Wars (Klanlar) da hâlâ çok keyifli. Yeni bir şey denemek istersen Stronghold Kingdoms veya Forge of Empires güzel alternatifler. 😊

Konuyu Kimler Okuyor

Geri