Web Analytics

Tema düzenleyici

SMS servisi olarak nereyi kullanmayı öneriyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 110

Can

TFC Üye
Tepki Skoru
40
1/3
Konu sahibi
TFC'nin Sms onayı özelliğini kullandığını çoğumuz biliyoruz. Peki servis olarak hangi firmayı tercih ediyorsunuz? Vatansms firması bu konuda iyi midir? Teşekkür ederim.

Geçmiş yıllarda marka tescilli ve şirket belgeli çalıştım sms firmaları ile ikisinde de muhteşem hızlı geliyor smsler. Fakat bireyselde (0850) numaralarda maalesef biraz geç geliyor, ki bunu hiç tavsiye etmem.

Biz şu an vatansms firmasındayız diğer firmalar çok nadir veriyor bireysel sms paketi. Ben de ya marka alacağım ya da şirket kuracağım (şirket daha mantıklı geliyor). Bu arada örneğin markam Teknoloji Forum değil mi? Sms başlıkları da bu şekilde geliyor. Şirketin adı ne ise o şekilde gelir :) aklında bulunsun

Konu sahibi
Geçmiş yıllarda marka tescilli ve şirket belgeli çalıştım sms firmaları ile ikisinde de muhteşem hızlı geliyor smsler. Fakat bireyselde (0850) numaralarda maalesef biraz geç geliyor, ki bunu hiç tavsiye etmem.

Biz şu an vatansms firmasındayız diğer firmalar çok nadir veriyor bireysel sms paketi. Ben de ya marka alacağım ya da şirket kuracağım (şirket daha mantıklı geliyor). Bu arada örneğin markam Teknoloji Forum değil mi? Sms başlıkları da bu şekilde geliyor. Şirketin adı ne ise o şekilde gelir :) aklında bulunsun
Bireysel kayıtlarda belirlediğim ad ile gelmiyor mu hocam? Yalnızca kurumsal kayıtlarda mı belirlediğim ad ile geliyor sms?

Bireysel kayıtlarda belirlediğim ad ile gelmiyor mu hocam? Yalnızca kurumsal kayıtlarda mı belirlediğim ad ile geliyor sms?
Maalesef öyle, bireysel kullanıcılar sadece 0850 veya 0212 gibi numaralardan faydalanabiliyorlar.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri