Ben server açarım sıkıntı yok.32 ye 32 boş serverler oluyor girer oynarız
Ben cs 1.6 oynamıyorum ondan server yok ama boş server buluruz organize edelim yeter![]()
İşte beklenen hareket geldi. O zaman ilk maçımızı bugün 22’de atıyoruzBen server açarım sıkıntı yok.
Counter Strike 1.6 indir oynayalım kardeşim o kadar modern değiliz henüzCS 2 varsa beni de etiketleyin![]()
CS 2 alışınca 1.6 oynayamıyorum yaCounter Strike 1.6 indir oynayalım kardeşim o kadar modern değiliz henüz![]()
Tamamdır.İşte beklenen hareket geldi. O zaman ilk maçımızı bugün 22’de atıyoruz![]()
Ohooo ooo sen diğer oyunlardan fırsat bulursan oynarızGün tarih belirleyelim ve yapalım
belirlersek size vaktim her zaman varOhooo ooo sen diğer oyunlardan fırsat bulursan oynarız![]()
Lord Erenify server var diyor, ortak bir konu açılsın katılımcıları Eren güncellesin ve saat belirlensin atalım akşamları.belirlersek size vaktim her zaman var
olur ayarlayalım yarın o zamanLord Erenify server var diyor, ortak bir konu açılsın katılımcıları Eren güncellesin ve saat belirlensin atalım akşamları.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.