Orası olmaz, bizler burada yasalara uygun hareket ediyoruz lütfenyoutube hesabım yok ki dns girer discorda gelir yayın açarım ben ona![]()
İşte beklenen hareket geldi. O zaman ilk maçımızı bugün 22’de atıyoruzBen server açarım sıkıntı yok.
Counter Strike 1.6 indir oynayalım kardeşim o kadar modern değiliz henüzCS 2 varsa beni de etiketleyin![]()
Ohooo ooo sen diğer oyunlardan fırsat bulursan oynarızGün tarih belirleyelim ve yapalım
Lord Erenify server var diyor, ortak bir konu açılsın katılımcıları Eren güncellesin ve saat belirlensin atalım akşamları.belirlersek size vaktim her zaman var
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.