Web Analytics

Tema düzenleyici

Operatör şirketleri neden bu kadar pahalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 172

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
X bir marka olarak belirtmek istemiyorum genel olarak hepsinde çok büyük bir pahalılık var. 1gb internete 220 lira fiyat çıkartıyorlar. Ve sanırım sınırlı olarak en pahalı operatörü kullanan ülke kesinlikle Türkiyedir diye düşünüyorum.

Hangi operatör şirketini kullandığımı söylemek istemiyorum durduk yere davalık olmayayım diye ama 450 liralık fatura yeni pakette nasıl 1280 liraya yükseliyor gerçekten anlamıyorum. Ayrıca bana sundukları paket 450 liralık paketimden çok daha az... twitter üzerinden çok fazla tepki gösterildi ama adamlar inadına yapar gibi fiyatları daha fazla yükselttiler.

Bu durumdan ben de şikayetçiyim @Sercan ve dün hattımı Vodafone taşıdım. Bireysel bir tepki göstermek adına ise faturasız kullanmaya özen göstereceğim. Elon Musk starlink'i verecekti bizlere ama istemediler. Dünya'nın en geniş bantlı ve hızlı internetini bizlerde kullanacaktık.

İstenmedi... şu an 100 mbps ile idare ediyoruz. Tabii operatör şirketleri 100 mbps her yerde sağlamıyor. Ben merkezde olmama rağmen 40-50 mbps çok zor görüyordum.

Konu sahibi
Ne desem bilmiyorum. Türkiye Cumhuriyeti içerisinde yaşayan insanlar herşeyin en iyisine layık. üzülüyorum... :(

Maalesef ben de geçtiğimiz ay operatör değişikliği yaptım. Yeni müşterilere özel olan kampanyalar güzel. Ancak her sene böyle değişiklik yapmak canımı sıkmaya başladı.
Değiştirmeseydim 750 lira civarı çıkıyordu fatura. Değişikliğe gittim zorla 390 liraya buldun. İlginç gerçekten.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri