Amaç backlink kasmak değilse kesinlikle aynı uygulamada bende hiçbir problem olmadığı ve sorunun güncellemelerle çözüldüğünü düşünüyorum. Windows 11 tarafı da güncellenmiş, araştırdığım kadarıyla... Bizzat birçok test yaptım opera tarafında. Çünkü ilgimi çeken bir konuydu bu konu...Brave biraz ayrı bir cumhuriyet, her ıkı yazılımda guncel, evet daha once revo unistaller gibi seyler kullanarak operayı kaldırmıslıgım var. bende cok arastırmıstım bi ara sonuca varamamıstım.
Donanım hızlandırma ve bu konu haricinde, opera güncellemeleriyle sorunu çözdüğüne göre bu seçenekler dışında kesinlikle sorun düzelmediğini belirtmek gerekir.
Bunu deneyin:
Bildirim Simgesine Tıklayın:
Masaüstünüzün sağ alt köşesinde, saat ve tarih bilgisinin yanında bulunan bildirim simgesine (genellikle bir konuşma balonu veya zil simgesi) tıklayın. "Rahatsız Etmeyin" Seçeneğini Bulun: Açılan panelde, "Rahatsız Etmeyin" (Do not disturb) veya "Odaklanma Yardımı" (Focus Assist) şeklinde bir seçenek bulunur. Bu seçeneğe tıklayarak modu etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.
Sağ Tıklama Yöntemi: Ayrıca, bildirim simgesine sağ tıklayıp açılan menüden "Rahatsız Etmeyin" seçeneğine ulaşabilirsiniz.
Odaklanma Yardımı/Rahatsız Etmeyin özelliğini kapatmak.
Bu, Windows'un bildirimleri yönetme biçimini değiştirdiği için, Opera gibi uygulamaların bildirimlerinin de etkilenmesine yol açıyor.
Son düzenleme: