Bildirimler veya telemetriyle ilgili olarak sistemde herhangi bir debloat (gereksiz yazılımları kaldırma) işlemi, tamamen kaldırma veya dondurma gibi bir işlem yapıldı mı? Eğer yukarıda bahsettiğimiz ayarların tamamı doğruysa ve Windows'taki diğer bildirimlerde herhangi bir sorun yoksa, ortada bir virüs ihtimali mantıklı gelmiyor. Bu tür bir hataya yabancı forumlarda bile rastlamadım. Brave tarayıcıda bu alttaki resimdeki ayarı yaparak çözenler var:
Opera'da neye karşılık geldiğini bulamadım. Birçok kişi de uygulama ile alakalı olduğunu yazmış. Sanırım operaya özgü bir hata, kimse de dememiş mi bildirimler sıkıntılı çalışıyor diye, kimse feedback vermiyor mu, geliştiricileri de şikayet almıyor mu diyecekken kendi forumlarında çok fazla bu gibi hatalar gördüm, enteresan...
Yabancı yorumlar bu şekilde genelde:
Güncelleme varsa Opera'yı güncelle, Windows'u güncelle ve "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" seçeneğini devre dışı bırakıp tekrar buraya yazar mısın?
Opera'da neye karşılık geldiğini bulamadım. Birçok kişi de uygulama ile alakalı olduğunu yazmış. Sanırım operaya özgü bir hata, kimse de dememiş mi bildirimler sıkıntılı çalışıyor diye, kimse feedback vermiyor mu, geliştiricileri de şikayet almıyor mu diyecekken kendi forumlarında çok fazla bu gibi hatalar gördüm, enteresan...
Yabancı yorumlar bu şekilde genelde:
Not even the revamped Opera One has working notifications. How? Every other Chromium browser has working notifications except Opera. Actually insane.
Güncelleme varsa Opera'yı güncelle, Windows'u güncelle ve "Kullanılabilir olduğunda grafik hızlandırmayı kullan" seçeneğini devre dışı bırakıp tekrar buraya yazar mısın?