Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Narsist, psikopatları içeren film öneriniz var mıdır?

Hocam, demek istediğinizi çok iyi anladığıma emin olabilirsiniz. Keşke pedal sallayıp rahatı yakalayıp, kafayı dağıtıp, geri geldiğimiz yer kürkçü dükkanı olmasa.

Geçmişim depresyon, şu anım nasıl bilmem; gecenin ardı da yeniden bugünle dolu kaygılar...
Geleceğe bakmamız gerekirken geçmişte maalesef çok fazla takılı kalıyoruz, bu durumu bizleri bitiriyor maalesef.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de dün gece kısa süreliğine @Logan 'a bağladım. Efkarlandım :)

Köprünün sonunu hesaplarken, akıp giden ölümlü boş dünya silsilesi...Sadece depresyon değil. Sadece anı yaşamak değil. Sadece geleceği düşünmek değil. Ardı kesilmiyor. İntiharı çıldırtan ölümü öldüren bir dünya...

Merhaba, bu tanıma uyan birkaç yapım önerebilirim: "There Will Be Blood" narsist bir karakterin hırsını işlerken psikolojik derinliğiyle dikkat çekiyor. "Black Swan" ise anne-kız ilişkisi ve psikolojik baskı temalarını harika işleyen bir yapım. Ayrıca, "Shutter Island" bolca flashback ve esaret altında kalma temasıyla beklentinize uyabilir. 😊

Konuyu Kimler Okuyor

Geri