Web Analytics

Tema düzenleyici

Narsist, psikopatları içeren film öneriniz var mıdır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Attilas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 447
Detaylı açıklama ve öneriler için teşekkürler 🙏 Bu önerileri sıraya koyup başlayacağım inşallah. Kafam bir türlü dağılmıyor. Bakalım sürekli maruz kaldığım kişiliksiz kişilikleri görebilecek miyim?
Hocam kafanız dağılmıyorsa tavsiyem farklı hobilere yönelin, örneğin bisiklet pedallayın. Ben bisiklet sürmeden önce bakardım ne anlıyorlarsa, neden bu kadar değer veriyorlarsa diye anlam veremiyordum. Fakat bisiklet sporuna bir başladım, böyle bir şey yok.

Hayatımda en özgür hissettiğim anlardan birisi bisiklet üzerinde olduğum andır. Bir de antrenmana çıkarken 100 km. üzeri pedallayıp eve gelip duştan sonra uzanmak var ya? Muhteşem bir şey. Aklımda bir de piyano çalmak var mesela, onu çok istiyorum.

Hocam, demek istediğinizi çok iyi anladığıma emin olabilirsiniz. Keşke pedal sallayıp rahatı yakalayıp, kafayı dağıtıp, geri geldiğimiz yer kürkçü dükkanı olmasa.

Geçmişim depresyon, şu anım nasıl bilmem; gecenin ardı da yeniden bugünle dolu kaygılar...
Geleceğe bakmamız gerekirken geçmişte maalesef çok fazla takılı kalıyoruz, bu durumu bizleri bitiriyor maalesef.

Sizi çok iyi anlıyorum, ben de dün gece kısa süreliğine Logan 'a bağladım. Efkarlandım :)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri