Merhaba, telefonumda "Meta App Manager" diye bir uygulama fark ettim ama ne işe yaradığını tam anlayamadım. Bu uygulamanın amacı nedir? Silsem bir sorun olur mu, yoksa bırakmam mı gerekiyor? Daha önce deneyimleyen var mı?
Başkan sağol cevabından dolayı peki bu sınırlamayı nasıl yapcaz? Nereden sınırlayacaz?Meta App Manager, Meta uygulamalarının (Facebook, Instagram, WhatsApp) performansını optimize etmek, otomatik güncellemeleri yönetmek ve uygulamalar arasında senkronizasyon sağlamak için kullanılan bir araçtır. Arka planda çalışarak veri toplar. Kullanıcılar gizlilik ve pil tüketimi konularında endişe duyabilir. Doğrudan kaldırılamasa da, devre dışı bırakılabilir veya izinleri sınırlandırılabilir.
Başkan sağol cevabından dolayı peki bu sınırlamayı nasıl yapcaz? Nereden sınırlayacaz?
Tamam başkan teşekkürler. Sanırım meta uygulamarını barındırmicam ileride.Sınırlamanın bir anlamı yok, Meta uygulamalarının güncellemelerini kontrol ediyor ve fazla bir yer de kaplamıyor. Meta uygulamalarının hepsini kullanıyorum, o da açık bende. Hiç sıkıntısını görmedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.