Web Analytics

Tema düzenleyici

Kurye İsyanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kreathex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 47

Kreathex

TFC Üye
Tepki Skoru
290
Telefon
Apple
İşletim Sistemi
macOS
1/3
Konu sahibi
Merhabalar,

Biliyorsunuz ki bir çok siparişimizi artık gidip almak yerine online üzerinden veriyoruz ve bunları bize bir aracı olarak kuryeler getiriyor.

Bu kimi zaman 1 adet sakız da olabiliyor, 10 kişilik yemekte.

Fakat bazı kuryeler "Bu havada 1 tane sakız için 5 km... Bize de yazık, ıslanıyoruz" gibi sitem ediyorlar.

Sizce sitemlerinde haklılar mı yoksa haksızlar mı? Değerleri yorumlarınızı bekliyorum.

Olayı tam anlamadım, kurye paket başı ücret alıyor, sakız ve benzeri siparişler aldıkları zaman sanırım göbek atıyordurlak mutluluktan, ayrıca her mesleğin kendine göre zorluğu var malum, Demir fabrıkasında bilmem kac derece ateşin içinde calısan insanlar var bu ülkede.

Konu sahibi
Şahsen gereksiz bir duyar olmuş, sakız yerine su siparişi gelse yine de götürmesi gerekmiyor mu? Bence sakız bahane olmuş. Sonuç olarak sipariş başına ücret alıyorsun, sakız da olsa ücretini aldın.

Yağmur da sakız değil, yemek siparişi de götürse bu şekilde düşünecek mi, onu da sormak lazım kendisine. Sakız yerine, 5kg su da götürebilirdi. Bilmiyorum bana saçma bir duyar kasma gibi geldi.

Ayrıca yağmurlu havalarda zorunluluktan dışarıdan sipariş veriyorsam kendim not kısmına aciliyeti bulunmadığını geç gelebileceğini de belirtiyorum.

Artık kuryeler ürün beğenir olmuş sanırım.

Konu sahibi
Kişisel olarak ben de senin gibi düşünüyorum. CL4Y

Sonuç olarak her mesleğin zorluğu var ve bu zorlukları kabul ederek bu meslekleri seçiyoruz.

Zaten evimizden vs çıkamadığımız veya o markete gitmeye müsait olamadığımız yani zaman kazanmak için online sipariş veriyoruz.

Ek olarak o bir sakızı belki hamile olduğu ve canı çok istediği için istemiş bile olabilir ki keyfi dahi olsa sonuç olarak kurye mantığında işi bu.

O zaman sıcakta çalışan hava sıcak güneş altındayız diye, bilgisayar başında oturan bilgisayar başımdayım diye dertlensin.

Ben kurye arkadaşların bir çok sitemine hak verirken maalesef bu durumu biraz gereksiz abartı olarak görüyorum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri