Web Analytics

Tema düzenleyici

İş bankasının yeni uygulama arayüzü nasıl?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 169

Can

TFC Üye
Tepki Skoru
40
1/3
Konu sahibi
Selamlar,
Normalde Enpara ve Papara ikilisi kullanan biriyim. Nays'da keza. İş bankası hesabımda var ancak kullanmıyorum. Bugün gireyim dedim, arayüzü yeniledik uyarısı ile yeni arayüzü gösterdi.

1000051006.jpg

Ben Türkiye içerisinde cidden çok önde olan bir banka diye düşünüyorum. Havale EFT ücretleri kabul edilebilir olsa kesinlikle kullanırdım ancak bu durum beni Enpara'ya hapsediyor.

Ben hiç beğenmedim ya. Alışkanlıklarından zor vazgeçen bir herifim zaten. Tam zulüm gibi geliyor bana böyle zoraki yeni şeylere alışmak. Eskisi çok güzel ve pratikti.

Konu sahibi
Ben hiç beğenmedim ya. Alışkanlıklarından zor vazgeçen bir herifim zaten. Tam zulüm gibi geliyor bana böyle zoraki yeni şeylere alışmak. Eskisi çok güzel ve pratikti.
Bende tam aksi çok beğendim. Fontlar daha okunaklı ve kişiselleştirme odaklı bir güncelleme yapmışlar.

Reklam filminide izledim, odak noktaları kullanıcı deneyimi ve ekranları kişiselleştirme üzerine. Bunuda bu topraklarda en iyi yapab banka diyebilirim.

O zaman büyük ihtimalle benim manyaklığım hocam. :D

Ben beğendim, bayağı güzel olmuş tasarımı. Sâde, şık ve kullanışlı olan her tasarım benim için candır :)

QNB alt yapısını kullanan en para tercih ediyorum. Bazen şöyle durumla karşılaşıyorum. Nakit para lazım oluyor, hesabınızdan çekmeniz lazım. QNB atm'si bulamayınca alternatif olarak günde tek seferlik ücretsiz işlem yaptığı için denizbank ya da TEB atm'si ararsın. Bunlar da olmadı mı, dert değil hangi bankanın atmsi varsa, o' bankaya ait olan hesabıma EFT ya da havale yapar, yine işimi görürüm. O yüzden her bankanın hesap kartını mutlaka yanımda bulundururum. :)

Öte yandan.. eskiden finansbanktı, şimdi QNB olan bankanın alt yapısını kullanan en para, fatura ödeme de tüm şirketlerin adları çıkıyor. Mesela daha önce fixnet ödemesini işbankası cep uygulamasından yapmak istediğim de fatura ödemeler kısmında fixnet bulunmuyordu. QNB ve en para'da böyle sorunla hiç karşılaşmadım. Özetle: en para en card, cebinizde bulunan jokerdir.

Bu arada benim de ilk tercihim her zaman enpara oluyor fakat şifresini unuttum, kaç aydır öylece duruyor :D

Garanti Bankasını kullanıyorum çok uzun zamandır, tüm ticaretim onunla dönüyor.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri