QNB alt yapısını kullanan en para tercih ediyorum. Bazen şöyle durumla karşılaşıyorum. Nakit para lazım oluyor, hesabınızdan çekmeniz lazım. QNB atm'si bulamayınca alternatif olarak günde tek seferlik ücretsiz işlem yaptığı için denizbank ya da TEB atm'si ararsın. Bunlar da olmadı mı, dert değil hangi bankanın atmsi varsa, o' bankaya ait olan hesabıma EFT ya da havale yapar, yine işimi görürüm. O yüzden her bankanın hesap kartını mutlaka yanımda bulundururum. 
Öte yandan.. eskiden finansbanktı, şimdi QNB olan bankanın alt yapısını kullanan en para, fatura ödeme de tüm şirketlerin adları çıkıyor. Mesela daha önce fixnet ödemesini işbankası cep uygulamasından yapmak istediğim de fatura ödemeler kısmında fixnet bulunmuyordu. QNB ve en para'da böyle sorunla hiç karşılaşmadım. Özetle: en para en card, cebinizde bulunan jokerdir.
Öte yandan.. eskiden finansbanktı, şimdi QNB olan bankanın alt yapısını kullanan en para, fatura ödeme de tüm şirketlerin adları çıkıyor. Mesela daha önce fixnet ödemesini işbankası cep uygulamasından yapmak istediğim de fatura ödemeler kısmında fixnet bulunmuyordu. QNB ve en para'da böyle sorunla hiç karşılaşmadım. Özetle: en para en card, cebinizde bulunan jokerdir.