Web Analytics

Tema düzenleyici

iPhone 13/14 Kılıf Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 282

Furkan

TFC Üye
Tepki Skoru
83
1/3
Konu sahibi
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde aldığım bir iPhone 13 ve iPhone 14 kılıfı bugün elime ulaştı. Sizlere de göstermek istedim.
Öncelikle belirteyim ki biraz irice bir kılıf. Eğer slim kılıflardan hoşlanıyor iseniz pek size uygun değil gibi.
İşim gereği sürekli araçta olduğumdan MagSafe destekli bir kılıf arıyordum. 350 lira fiyatıyla bana uygun geldi. Buradaki aksesuarcılarda 450 - 500 lira bandındaydı.
Kenar ve özellikle kamera kısımları çok güzel. Olası düşmelere karşı iyi bir direnç sağlar kanaatindeyim. Ayrıca arka kısmı mat yani şeffaf değil bu yüzden sararma da yapacağını düşünmüyorum.

4a25db8d-9654-46fd-a98f-6b6d7d4605d4.webp

Benim satın aldığım linki BURAYA bırakıyorum. Herhangi bir referans, işbirliği veya reklam değildir. Bilginize.

Apple kullanıyorsan hacimli kılıf kullanmak zorunlu ya. Sürekli oturmuyorsan, hep hareket halindeysen, o telefonun cebindeyken sağa sola çarpması çok muhtemel. En güzeli vallahi. Hatta imkan olsa daha sağlam kılıflar da alabilirsin.

Konu sahibi
Apple kullanıyorsan hacimli kılıf kullanmak zorunlu ya. Sürekli oturmuyorsan, hep hareket halindeysen, o telefonun cebindeyken sağa sola çarpması çok muhtemel. En güzeli vallahi. Hatta imkan olsa daha sağlam kılıflar da alabilirsin.
Abi bu yeterli sanıyorum. Öyle düşürme huyum yoktur nazar değmesin. :) Bunu biraz da tasarımı güzel durduğundan aldım. Kenarlarını çekemedim ama magsafe'nin renginde çerçevesi var. Daha bir premium gösterdi cihazı. :)

Abi bu yeterli sanıyorum. Öyle düşürme huyum yoktur nazar değmesin. :) Bunu biraz da tasarımı güzel durduğundan aldım. Kenarlarını çekemedim ama magsafe'nin renginde çerçevesi var. Daha bir premium gösterdi cihazı. :)

Zaten premium olan bir cihaz daha nasıl premium olabilir hocam. :D Şaka bir yana Allah nazarlardan saklasın, heriflerin tamiri bile alt-orta seviye telefon fiyatı olmuş. :D

Kalın olan kılıfları pek tercih etmiyorum fakat ben 1 yıldır 13 mini de bir kılıf kullanıyorum bayağı hoşuma gidiyor. Arkadaşım sağ olsun lens koruyucu, kılıf ve kırılmaz ekran çekmişti ben de termos vermiştim :D

Kalın olan kılıfları pek tercih etmiyorum fakat ben 1 yıldır 13 mini de bir kılıf kullanıyorum bayağı hoşuma gidiyor. Arkadaşım sağ olsun lens koruyucu, kılıf ve kırılmaz ekran çekmişti ben de termos vermiştim :D

Ya hay senin mininde, mini sevdanda batsın ya. Sağda solda bana Note 24 Ultra falan çıkarsa bedavaya onu sana göndericem sen kullan da büyük ekranın konforuna bak hele.

Ya hay senin mininde, mini sevdanda batsın ya. Sağda solda bana Note 24 Ultra falan çıkarsa bedavaya onu sana göndericem sen kullan da büyük ekranın konforuna bak hele.
Zaten kafaya koydum S24 ultra alacağım, ciddi anlamda sorun yaşıyorum iPhone ile. Özellikle pil konusunda. Yüzyıllardır süren iPhone sevdam sonlanacak :D

Zaten kafaya koydum S24 ultra alacağım, ciddi anlamda sorun yaşıyorum iPhone ile. Özellikle pil konusunda. Yüzyıllardır süren iPhone sevdam sonlanacak :D

Abi iPhone sevdası son bulur da senin küçük fantezin son bulur mu onu bilemiyorum. 🤣

Abi iPhone sevdası son bulur da senin küçük fantezin son bulur mu onu bilemiyorum. 🤣
İnan telefonu çok kullanan birisi değilim. Eğer sitede düzenleme yapıyorsam sağını solunu kontrol ediyorum, arada da yeğenlerimle oyun oynuyorum (en küçük yeğenim zorla oyuna alıyor beni) :D

Konu sahibi
Abi artık senin değişim zamanın geldi, ne dersen de. :)

Abi artık senin değişim zamanın geldi, ne dersen de. :)
Vallahi ben de böyle bir karar almaya başladım hayatımda artık, android cihaz satın alacağım artık çok fena androidci olacağım. iPhone kullananlarla tartışacağım, o ne kadar para öyle diyeceğim :D

Konu sahibi
Vallahi ben de böyle bir karar almaya başladım hayatımda artık, android cihaz satın alacağım artık çok fena androidci olacağım. iPhone kullananlarla tartışacağım, o ne kadar para öyle diyeceğim :D
Öyle böyle değil o zaman :)
Bütçen nedir bilemiyorum ama S23 Ultra veya S24 Ultra sana yakışır.
S23 Ultra’nın 12/512 olanı 52 bin liralara düşmüştü.

Öyle böyle değil o zaman :)
Bütçen nedir bilemiyorum ama S23 Ultra veya S24 Ultra sana yakışır.
S23 Ultra’nın 12/512 olanı 52 bin liralara düşmüştü.
Adamlar çok güzel telefon üretmişler, ben androidi 13-14 yıl öncesi gibi sanıyorum hâlen. Geçen arkadaşta S22 vardı 3 yıldır kullanıyorum dedi telefon hâlen taş gibi :)

Konu sahibi
Adamlar çok güzel telefon üretmişler, ben androidi 13-14 yıl öncesi gibi sanıyorum hâlen. Geçen arkadaşta S22 vardı 3 yıldır kullanıyorum dedi telefon hâlen taş gibi :)
S22’den uzak dur abi. Yazın biraz sıkıştım model düşüp S22 aldım. Bataryası yoğun kullanımda 3-4 saat gidiyor.
Onun yerine s23 öneririm.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri