Kalın olan kılıfları pek tercih etmiyorum fakat ben 1 yıldır 13 mini de bir kılıf kullanıyorum bayağı hoşuma gidiyor. Arkadaşım sağ olsun lens koruyucu, kılıf ve kırılmaz ekran çekmişti ben de termos vermiştim 
Zaten kafaya koydum S24 ultra alacağım, ciddi anlamda sorun yaşıyorum iPhone ile. Özellikle pil konusunda. Yüzyıllardır süren iPhone sevdam sonlanacakYa hay senin mininde, mini sevdanda batsın ya. Sağda solda bana Note 24 Ultra falan çıkarsa bedavaya onu sana göndericem sen kullan da büyük ekranın konforuna bak hele.
İnan telefonu çok kullanan birisi değilim. Eğer sitede düzenleme yapıyorsam sağını solunu kontrol ediyorum, arada da yeğenlerimle oyun oynuyorum (en küçük yeğenim zorla oyuna alıyor beni)Abi iPhone sevdası son bulur da senin küçük fantezin son bulur mu onu bilemiyorum.![]()
Vallahi ben de böyle bir karar almaya başladım hayatımda artık, android cihaz satın alacağım artık çok fena androidci olacağım. iPhone kullananlarla tartışacağım, o ne kadar para öyle diyeceğimAbi artık senin değişim zamanın geldi, ne dersen de.![]()
Adamlar çok güzel telefon üretmişler, ben androidi 13-14 yıl öncesi gibi sanıyorum hâlen. Geçen arkadaşta S22 vardı 3 yıldır kullanıyorum dedi telefon hâlen taş gibiÖyle böyle değil o zaman
Bütçen nedir bilemiyorum ama S23 Ultra veya S24 Ultra sana yakışır.
S23 Ultra’nın 12/512 olanı 52 bin liralara düşmüştü.
Aman aman bana batarya zayıf gidiyorsa hiçbir işime yaramaz. En büyük sorunu şarj olarak yaşıyorum...S22’den uzak dur abi. Yazın biraz sıkıştım model düşüp S22 aldım. Bataryası yoğun kullanımda 3-4 saat gidiyor.
Onun yerine s23 öneririm.
Kahkaha attım Yunus, hay sen çok yaşaForum üzerinde, "Tevfik ve 13 Mini" "Şarj süresinden şikayetçiyim." tarzında yazdığı cümleleri saysak, İbrahim Tatlıses'in tabi tabi şarkısından fazla olacağına eminim. Ama ispat edemem.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.