Web Analytics

Tema düzenleyici

Instagram şifremi değiştiremiyorum sms gelmiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Logan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 222

Logan

TFC Üye
Tepki Skoru
114
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar instagrama telefon numarası ile kayıtlıyım, ilk şifremi unuttum yeni şifre atamak istiyorum ama telefona değiştirme sms i gelmiyor hesabı kaybetmek istemiyorum nasıl kurtarırım.

Muhtemelen telefon numarasını yanlış giriyorsundur ya da numara değişmiştir. Instagramı kullanırken mail adresini tanımlamadın mı hiç?

Konu sahibi
Muhtemelen telefon numarasını yanlış giriyorsundur ya da numara değişmiştir. Instagramı kullanırken mail adresini tanımlamadın mı hiç?
Tanımlamadım tanımlayamıyorum çünkü

Destek kısmına yazdın mı kardeşim? Ortada teknik bir problem var belli ki. Bir de telefonun belki spam olarak algılıyor olabilir ona da bir bak istersen.

Konu sahibi
Destek kısmına yazdın mı kardeşim? Ortada teknik bir problem var belli ki. Bir de telefonun belki spam olarak algılıyor olabilir ona da bir bak istersen.
Spama baktım yok, sorun bildir kısmı var yardım bölümünde oraya yazdım doğru yer ise bekliyorum şuan, şifreyi muhakkak değiştirmem lazım

Spama baktım yok, sorun bildir kısmı var yardım bölümünde oraya yazdım doğru yer ise bekliyorum şuan, şifreyi muhakkak değiştirmem lazım

Bende de öyle olmuştu. Tövbe değiştirememiştim. En sonunda kapattım hesabı Facebook üzerinden başka açtım. Umarım sende sorun çözülür.

Konu sahibi
Bende de öyle olmuştu. Tövbe değiştirememiştim. En sonunda kapattım hesabı Facebook üzerinden başka açtım. Umarım sende sorun çözülür.
Hesap boş aslında ama bakalım olmazsa yeni açacaz 1 hafta içinde açmazsam kapatır yenisini açarım

Konu sahibi
Kardeşim aynı gmail ile kaç kere instagram hesabı açılabiliyor ben eski instagram hesabımı kapattım şuanki hesapta gmail hesabım yok yeni açayım dedim Gmail ile açılmıyor.

Ayrıca bu hesapta telefon numaram kayıtlı onu kaldırmam gerekir mi? Yeni hesap için gerçi denedim numaramı kaldıramıyorum.

Benim bildiğim kadarı ile bir mail ile bir instagram açıyorsun. Hatta instagramı dondurma/silme gibi işlemler sağlandığında eğer o mail varsa onunla tekrar hesap açamıyorsun (sıfırdan) diye biliyorum.

Instagram şifre sıfırlama SMS’inin gelmemesi bazen sistemsel bir hata olabilir. İlk olarak telefon numaranın doğru olduğundan ve hesabın bağlı olduğundan emin ol. Eğer hala SMS almıyorsan, Instagram’ın destek sayfasına başvurarak hesabını kurtarma talebi oluşturabilirsin. Ayrıca, SMS gecikmeleri olabiliyor, birkaç dakika bekleyip tekrar denemeyi unutma.

Konu sahibi
Instagram şifre sıfırlama SMS’inin gelmemesi bazen sistemsel bir hata olabilir. İlk olarak telefon numaranın doğru olduğundan ve hesabın bağlı olduğundan emin ol. Eğer hala SMS almıyorsan, Instagram’ın destek sayfasına başvurarak hesabını kurtarma talebi oluşturabilirsin. Ayrıca, SMS gecikmeleri olabiliyor, birkaç dakika bekleyip tekrar denemeyi unutma.
Hepsini düzelttim kardeşim sorun çözüldü

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri