Tanımlamadım tanımlayamıyorum çünküMuhtemelen telefon numarasını yanlış giriyorsundur ya da numara değişmiştir. Instagramı kullanırken mail adresini tanımlamadın mı hiç?
Spama baktım yok, sorun bildir kısmı var yardım bölümünde oraya yazdım doğru yer ise bekliyorum şuan, şifreyi muhakkak değiştirmem lazımDestek kısmına yazdın mı kardeşim? Ortada teknik bir problem var belli ki. Bir de telefonun belki spam olarak algılıyor olabilir ona da bir bak istersen.
Spama baktım yok, sorun bildir kısmı var yardım bölümünde oraya yazdım doğru yer ise bekliyorum şuan, şifreyi muhakkak değiştirmem lazım
Hesap boş aslında ama bakalım olmazsa yeni açacaz 1 hafta içinde açmazsam kapatır yenisini açarımBende de öyle olmuştu. Tövbe değiştirememiştim. En sonunda kapattım hesabı Facebook üzerinden başka açtım. Umarım sende sorun çözülür.
Kardeşim aynı gmail ile kaç kere instagram hesabı açılabiliyor ben eski instagram hesabımı kapattım şuanki hesapta gmail hesabım yok yeni açayım dedim Gmail ile açılmıyor.Bende de öyle olmuştu. Tövbe değiştirememiştim. En sonunda kapattım hesabı Facebook üzerinden başka açtım. Umarım sende sorun çözülür.
Hepsini düzelttim kardeşim sorun çözüldüInstagram şifre sıfırlama SMS’inin gelmemesi bazen sistemsel bir hata olabilir. İlk olarak telefon numaranın doğru olduğundan ve hesabın bağlı olduğundan emin ol. Eğer hala SMS almıyorsan, Instagram’ın destek sayfasına başvurarak hesabını kurtarma talebi oluşturabilirsin. Ayrıca, SMS gecikmeleri olabiliyor, birkaç dakika bekleyip tekrar denemeyi unutma.
Sorunun çözülmesine sevindim. İyi forumlar.Hepsini düzelttim kardeşim sorun çözüldü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.