Web Analytics

Tema düzenleyici

İlk yardım eğitimi alan var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

Can

TFC Üye
Tepki Skoru
40
1/3
Konu sahibi
Selamlar,
Yaptığım spor gereği ilk yardım eğitimi almam gerekiyor ve bu eğitimi onaylı ve geçerli olacak şekilde sertifikalandıran bir kuruma ihtiyacım var. Kızılay'ı aradığımda kurs için 1800₺ ücret olduğunu iletti. Bu şuan karşılayamayacağım bir tutar.

Önerebileceğiniz her şeyi okumak isterim, halk eğitim merkezlerini takip edemiyorum.

Selamlar,
Yaptığım spor gereği ilk yardım eğitimi almam gerekiyor ve bu eğitimi onaylı ve geçerli olacak şekilde sertifikalandıran bir kuruma ihtiyacım var. Kızılay'ı aradığımda kurs için 1800₺ ücret olduğunu iletti. Bu şuan karşılayamayacağım bir tutar.

Önerebileceğiniz her şeyi okumak isterim, halk eğitim merkezlerini takip edemiyorum.

Ben çalıştığım şirket aracılığıyla almıştım, çok da işime yaradı. Burada konu da açmıştım ama sporla alakalı pek bir şey yok. (Burkulma, kırılma, zedelenme vs...) yakınındaki devlet hastanelerine bir danış istersen.

Ayrıca Udemy veya üniversitelerin sertifika programlarına da kayıt olabilirsin. Udemy'de 130 TL'ye falan güzel kurslar var, en azından temelin olur. Ama sana asıl ne için lazım onu anlamak lazım.

Burası var mesela. Ben Altınbaş Üniversitesinden farklı 3 tane sertifika almıştım, o üniversiteye de bakabilirsin.

Selamlar,

Daha önceden almasamda kesinlikle gerekli hocam almanızı tavsiye ederim.

Konu sahibi
Ben çalıştığım şirket aracılığıyla almıştım, çok da işime yaradı. Burada konu da açmıştım ama sporla alakalı pek bir şey yok. (Burkulma, kırılma, zedelenme vs...) yakınındaki devlet hastanelerine bir danış istersen.
MEB vs. gibi birçok kurum bünyesindekilere ücretsiz veriyor. AKUT'a baktığımda Denizli'de ilk yardım için bir yapılandırması yok anladığım kadarıyla. Kızılay'a o ücreti vermek istemiyorum. Bakalım hocam.

Konu sahibi
Ayrıca Udemy veya üniversitelerin sertifika programlarına da kayıt olabilirsin. Udemy'de 130 TL'ye falan güzel kurslar var, en azından temelin olur. Ama sana asıl ne için lazım onu anlamak lazım.
İzcilik Federasyonu otomasyonunda belirtebileceğim en azından sağlık bakanlığı onaylı bir sertifika olması şart. Seminer usulü formel bilgileri zamanla kamplarda edindim hocam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri