Web Analytics

Tema düzenleyici

Huawei Pura 70 Pro Nasıldır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 267

Furkan

TFC Üye
Tepki Skoru
83
1/3
Konu sahibi
Merhabalar.
Geçtiğimiz gün bir teknoloji mağazasında gördüm. Biraz kurcaladım ama Kirin işlemci nedir, Google servis durumu nasıldır bilemiyorum.
Görevli arkadaş Google ile sorun bitti artık servisleri normal kullanabilirsin dedi. Araştırdım ama böyle bir habere rastlamadım.

Huawei Pura 70 Pro gerçekten tasarım ve kamera olarak çok hoşuma gitti. 47.000₺ fiyatı vardı. Hemen hemen iPhone 15 parası.
Bu rakama alınır mı, nasıldır? Kullanan arkadaşlar varsa bilmek isterim.

Görünümü de oldukça hoş duruyor. Açıkçası çok uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım. İki işletime sahibine sahip olayayım diye android tabanlı xiaomi marka telefon aldım fakat gel gelelim performansı beni tatmin etmedi.

iPhone 16 mini çıkartsaydı eğer sanırım 13 miniyi değiştirip ona geçebilirdim. iPhone ve mini telefonları seviyorum, ikinci hattım Nokia marka tuşlu telefonumda duruyor :)

Konu sahibi
Furkan bey iphone 15 bana daha mantıkı geldi neden android düşünüyorsunuz?
iPhone 15 kullandım yaklaşık 6 ay hocam. Sonrasında satıp başka bir cihaza geçtim. Onu fiyat kıyası yapmak adına yazdım.

15'ten memnun kalmadım. Birçok kez müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim halde bazı sorunlarımı çözüme kavuşturmadılar.

Ayrıca bugün iPhone 13 yaklaşık 35-36 bin lira civarında. 15 ile arasında 18 bin kadar fark var. Bu fiyat farkına değer bir özellik yok cihazda. Ekran bile hala 60 Hz.

iPhone 15 kullandım yaklaşık 6 ay hocam. Sonrasında satıp başka bir cihaza geçtim. Onu fiyat kıyası yapmak adına yazdım.

15'ten memnun kalmadım. Birçok kez müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim halde bazı sorunlarımı çözüme kavuşturmadılar.

Ayrıca bugün iPhone 13 yaklaşık 35-36 bin lira civarında. 15 ile arasında 18 bin kadar fark var. Bu fiyat farkına değer bir özellik yok cihazda. Ekran bile hala 60 Hz.

Apple cihazları, donanım olarak ele almaya çok gerek yok. Çoğu Android cihazın altında özellikleri var bile diyebilirim. Şuan Iphone XR kullanıyorum. 2018 yılı çıkışlı bir cihaz, olduğunu söyleyebilirim. 6-7 yıldır hizmet ediyor, ortalama. Daha 2-3 yıl oyun harici kullanama hizmet edecektir. Cihazımı revize ederken, 1-2 alt model apple cihazı ile revize etmeyi mantıklı buluyorum. 15-16 fuzuli pahalı gibi geliyor, bana.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri