Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye Huawei Pura 70 Pro Nasıldır?

Furkan

TFC Kullanıcısı
Onaylı Profil
TFC Puanı
13
Merhabalar.
Geçtiğimiz gün bir teknoloji mağazasında gördüm. Biraz kurcaladım ama Kirin işlemci nedir, Google servis durumu nasıldır bilemiyorum.
Görevli arkadaş Google ile sorun bitti artık servisleri normal kullanabilirsin dedi. Araştırdım ama böyle bir habere rastlamadım.

Huawei Pura 70 Pro gerçekten tasarım ve kamera olarak çok hoşuma gitti. 47.000₺ fiyatı vardı. Hemen hemen iPhone 15 parası.
Bu rakama alınır mı, nasıldır? Kullanan arkadaşlar varsa bilmek isterim.

Görünümü de oldukça hoş duruyor. Açıkçası çok uzun yıllardır iPhone kullanıcısıyım. İki işletime sahibine sahip olayayım diye android tabanlı xiaomi marka telefon aldım fakat gel gelelim performansı beni tatmin etmedi.

iPhone 16 mini çıkartsaydı eğer sanırım 13 miniyi değiştirip ona geçebilirdim. iPhone ve mini telefonları seviyorum, ikinci hattım Nokia marka tuşlu telefonumda duruyor :)

@Furkan bey iphone 15 bana daha mantıkı geldi neden android düşünüyorsunuz?

@Furkan bey iphone 15 bana daha mantıkı geldi neden android düşünüyorsunuz?
iPhone 15 kullandım yaklaşık 6 ay hocam. Sonrasında satıp başka bir cihaza geçtim. Onu fiyat kıyası yapmak adına yazdım.

15'ten memnun kalmadım. Birçok kez müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim halde bazı sorunlarımı çözüme kavuşturmadılar.

Ayrıca bugün iPhone 13 yaklaşık 35-36 bin lira civarında. 15 ile arasında 18 bin kadar fark var. Bu fiyat farkına değer bir özellik yok cihazda. Ekran bile hala 60 Hz.

iPhone 15 kullandım yaklaşık 6 ay hocam. Sonrasında satıp başka bir cihaza geçtim. Onu fiyat kıyası yapmak adına yazdım.

15'ten memnun kalmadım. Birçok kez müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim halde bazı sorunlarımı çözüme kavuşturmadılar.

Ayrıca bugün iPhone 13 yaklaşık 35-36 bin lira civarında. 15 ile arasında 18 bin kadar fark var. Bu fiyat farkına değer bir özellik yok cihazda. Ekran bile hala 60 Hz.

Apple cihazları, donanım olarak ele almaya çok gerek yok. Çoğu Android cihazın altında özellikleri var bile diyebilirim. Şuan Iphone XR kullanıyorum. 2018 yılı çıkışlı bir cihaz, olduğunu söyleyebilirim. 6-7 yıldır hizmet ediyor, ortalama. Daha 2-3 yıl oyun harici kullanama hizmet edecektir. Cihazımı revize ederken, 1-2 alt model apple cihazı ile revize etmeyi mantıklı buluyorum. 15-16 fuzuli pahalı gibi geliyor, bana.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri