Siz bu konuda bayağı oldschool takılıyorsunuzYıllardır Firefox 2004-2006 arasında başladım diye hatırlıyorum
Siz bu konuda bayağı oldschool takılıyorsunuzYıllardır Firefox 2004-2006 arasında başladım diye hatırlıyorum
Bazı alışkanlıkları değiştiremiyorumSiz bu konuda bayağı oldschool takılıyorsunuz![]()
Sizinle bu konuda hemfikirim. Kuzenim derdi ki ben yenilikçi değil gelenekçiyim derdi, o sözü aklıma geldiBazı alışkanlıkları değiştiremiyorumyaş olsu 37 yıllardır vazgeçmediğim tek şey bir Firefox iki çalıştığım Hosting firması
![]()
Yani aslında her ikiside var ama daha çok alışılmış bilinen ve güvenilen Hersey kalıcılık etkisi yaratıyor.Sizinle bu konuda hemfikirim. Kuzenim derdi ki ben yenilikçi değil gelenekçiyim derdi, o sözü aklıma geldi![]()
Kendimizi güvende hissediyoruz sizi çok iyi anlıyorum bu konuda. Benim de bazı alışkanlıklarım var mesela, mahallemdeki bakkal Hüseyin amcadan alışveriş yapmaya özen gösteriyorum mesela. Bu sizin için tuhaf bir örnek olabilir fakat kendimi orada güvende hissediyorum o samimiyet bana mutluluk ve güven veriyor.Yani aslında her ikiside var ama daha çok alışılmış bilinen ve güvenilen Hersey kalıcılık etkisi yaratıyor.
Aslında bu saydıklarınız insanın kırmızı çizgileri ve insanın kırmızı çizgilerinin olması muhteşem bir detay, bence.@Sercan işte aynen öyle hocambu her alanda böyle
Teknoloji, Mekanlar, Yemek, içmek... Yıllardır Samsung Galaxy Note Serisi kullanıyorum. S PEN sis telefon kullanmam. Bakın buda ayrı bir alışkanlık.
Yıllardır Tüm Android Cihazlarımam Root yetkisi veririm(SuperSU - Magisk). Kaçak telefon kullanmam. Aslında daha bir sürü örnek çıkart![]()
Çok fazla RAM tüketiyor.Brave'den başka tanımam
Android tarafında aşırı hantal ve yine RAM tüketimi haddinden fazla.Firefox candır, gerisi yalandır.
Bazen ben de kullanıyorum fakat site içerisinde yapılan çalışmaları test etmek için, geçmiş zamanlarda çok fazla kullandım ve çok beğeniyordum. Şu an sabit olarak chrome kullanıyorum ve piyasadaki hemen hemen tüm tarayıcılar mevcut bilgisayarımda.Mozilla Firefox, benim için halâ 1 numaradır.
Umrumda deilÇok fazla RAM tüketiyor.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.