Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi Tarayıcıyı Kullanıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARM64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 45
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Kullandığınız tarayıcı?

• Google Chrome

Oy: 7 43.8%
  • Mozilla Firefox

Oy: 5 31.3%
  • Microsoft Edge

Oy: 2 12.5%
  • Brave

Oy: 1 6.3%
  • Vivaldi

Oy: 0 0.0%
  • Opera

Oy: 1 6.3%
  • Kiwi

• Safari

• Açık Kaynak Chromium Dağıtımı

• Açık Kaynak Firefox Dağıtımı

• Kullanılan toplam oy
    16
Siz bu konuda bayağı oldschool takılıyorsunuz :)
Bazı alışkanlıkları değiştiremiyorum 😁 yaş olsu 37 yıllardır vazgeçmediğim tek şey bir Firefox iki çalıştığım Hosting firması 😅

Bazı alışkanlıkları değiştiremiyorum 😁 yaş olsu 37 yıllardır vazgeçmediğim tek şey bir Firefox iki çalıştığım Hosting firması 😅
Sizinle bu konuda hemfikirim. Kuzenim derdi ki ben yenilikçi değil gelenekçiyim derdi, o sözü aklıma geldi :)

Sizinle bu konuda hemfikirim. Kuzenim derdi ki ben yenilikçi değil gelenekçiyim derdi, o sözü aklıma geldi :)
Yani aslında her ikiside var ama daha çok alışılmış bilinen ve güvenilen Hersey kalıcılık etkisi yaratıyor.

Yani aslında her ikiside var ama daha çok alışılmış bilinen ve güvenilen Hersey kalıcılık etkisi yaratıyor.
Kendimizi güvende hissediyoruz sizi çok iyi anlıyorum bu konuda. Benim de bazı alışkanlıklarım var mesela, mahallemdeki bakkal Hüseyin amcadan alışveriş yapmaya özen gösteriyorum mesela. Bu sizin için tuhaf bir örnek olabilir fakat kendimi orada güvende hissediyorum o samimiyet bana mutluluk ve güven veriyor.

Markette çalışan insanların günden güne mecburiyetten dolayı robotlaştıklarına şahit oluyoruz fakat Hüseyin amcaya gittiğimde küçük bir dükkanı var ve içerisinde kışın sobasını yakıyor, sobanın üzerinde çay var hadi kendine de bana da doldur bakalım diyor. Oturup saatlerce muhabbet edebiliyorum, müşterinin çok az geleceği saatleri artık ben bile biliyorum ve tavla oynuyoruz.

Sizi çok iyi anlıyorum insan güvendiği ve samimi bulduğu hiçbir alışkanlığı bırakamıyor maalesef.

@Sercan işte aynen öyle hocam 🙂 bu her alanda böyle
Teknoloji, Mekanlar, Yemek, içmek... Yıllardır Samsung Galaxy Note Serisi kullanıyorum. S PEN sis telefon kullanmam. Bakın buda ayrı bir alışkanlık.
Yıllardır Tüm Android Cihazlarımam Root yetkisi veririm(SuperSU - Magisk). Kaçak telefon kullanmam. Aslında daha bir sürü örnek çıkart 😊

@Sercan işte aynen öyle hocam 🙂 bu her alanda böyle
Teknoloji, Mekanlar, Yemek, içmek... Yıllardır Samsung Galaxy Note Serisi kullanıyorum. S PEN sis telefon kullanmam. Bakın buda ayrı bir alışkanlık.
Yıllardır Tüm Android Cihazlarımam Root yetkisi veririm(SuperSU - Magisk). Kaçak telefon kullanmam. Aslında daha bir sürü örnek çıkart 😊
Aslında bu saydıklarınız insanın kırmızı çizgileri ve insanın kırmızı çizgilerinin olması muhteşem bir detay, bence.

Birçok insan yaşadığının farkında bile değil maalesef. ARM64 konunuzu biraz karıştırdık, kusura bakmayın fakat sohbet oldukça güzel yerlere gidiyor Tek Bilgin ile :)

Mozilla Firefox, benim için halâ 1 numaradır.
Bazen ben de kullanıyorum fakat site içerisinde yapılan çalışmaları test etmek için, geçmiş zamanlarda çok fazla kullandım ve çok beğeniyordum. Şu an sabit olarak chrome kullanıyorum ve piyasadaki hemen hemen tüm tarayıcılar mevcut bilgisayarımda.

Aslında Web tarayıcıları ikiye ayrılır. Chromium olanlar ve olmayanlar. Microsoft Internet Expolorer, tarihin tozlu raflarına karşıtığına göre, bu durumda en eski web tarayıcısı Netscape Navigator'den bayrağı devralan Mozilla Firefox'tur.

Chromium tabanlı web tarayıcıları 3. parti çerezlerlere izin vererek kullanıcıları pazarlayan, etini sütünü paraya çeviren web tarayıcılarıdır kendileri. Sıfırıncı gün açığı olduğunda motor kaputunun altında Chromium taşıyan tüm web tarayıcıları bundan olumsuz etkilenirler. 2008'den beridir popülaritesi tavan yapmış olan Chromium tabanlı Google Chrome kullanarak, Firefox'un eski sadık müdavimlerini bir nevi güvende tutmuş oluyorsunuz. Bir uygulamanın ne kadar az kullanıcısı varsa o kadar güvenli (keşfedilmemiş güvenlik açığı olsa bile) sayılır. Son zamanda Google, Chrome'da manifest V2 reklam engelleyici uzantıları da Chrome web tarayıcısında engellediği yönünde haberler çıktı. Youtube 'ta içerik tüketenler kullanıcılar, mecburen Firefox kullanacaklar gibi görünüyor, sizi de bekleriz yani :)

Benim tarayıcım yıllardır mozilla ve çok memnunum daha önce söylediğim gibi diğer tarayıcıları denedim fakat sanırım alışkanlıktan dolayı vazgeçemiyorum mozilladan

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri