Facebook gruplarında falan kod isteyen oluyor arada denk geliyorum yazıyorum hemen. Aile ekonomisine ufak da olsa katkıda bulunuyorumŞu davet kodunu benim de yapmam lazım hiç uğraşasım gelmiyor
Facebook gruplarında falan kod isteyen oluyor arada denk geliyorum yazıyorum hemen. Aile ekonomisine ufak da olsa katkıda bulunuyorumŞu davet kodunu benim de yapmam lazım hiç uğraşasım gelmiyor
Ben hiç görmüyorum öyle kodlar bende kendi ekonomime belki katkıda bulunurumFacebook gruplarında falan kod isteyen oluyor arada denk geliyorum yazıyorum hemen. Aile ekonomisine ufak da olsa katkıda bulunuyorum![]()
Anlaştık![]()
o yok derse ben de veririm no panikkkAaaa neler diyor? Vallahi çalarım kapını bak. Ondan sonra şaka yaptim falan demek yok...
türk telekom alt yapısı var ise bir çoğu kendi alt yapısı dışında zaten türk telekom alt yapısı kullanıyorTürk Telekom zaten diğerlerinde altyapı sorgusunda yok diyor.
Biliyorum sorgulamalarda yok diyorsa yapacak bir şey yok.türk telekom alt yapısı var ise bir çoğu kendi alt yapısı dışında zaten türk telekom alt yapısı kullanıyor
kötü olmuş türk telekomdan çıkınca insan olduğumu anladımBiliyorum sorgulamalarda yok diyorsa yapacak bir şey yok.
kötü olmuş türk telekomdan çıkınca insan olduğumu anladım![]()
arama derdiyle uğraşmıyorsun arıza bırakıyorsun onlar hemen seni arayıp sana birde mesaj yoluyla dönüş yapıyorlar yardımcı oluyorlarOlm o kadar fark etmemesi lazım ya.![]()
Bakma pahalı belki diğer hizmetlere göre ama ben sonuçtan memnunum. Hız konusunda tam randıman alıyorum. Sorun yok. Ne web de ne oyunda. Olur ya sıkıntı durumunda anında müşteri hizmetlerine bağlanıyorum.kötü olmuş türk telekomdan çıkınca insan olduğumu anladım![]()
türk nette dahaca bende sorun yaşamadım bi hız sorunum oldu o da türktelekom kaynaklı düzelttirdiler hemenBakma pahalı belki diğer hizmetlere göre ama ben sonuçtan memnunum. Hız konusunda tam randıman alıyorum. Sorun yok. Ne web de ne oyunda. Olur ya sıkıntı durumunda anında müşteri hizmetlerine bağlanıyorum.
Doğru zamanda doğru gruplarda bulunman gerekiyorBen hiç görmüyorum öyle kodlar bende kendi ekonomime belki katkıda bulunurum![]()
hangi doğru zaman grupları oDoğru zamanda doğru gruplarda bulunman gerekiyor![]()
DM’den bilgi verilmiştir.hangi doğru zaman grupları o![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.