Web Analytics

Tema düzenleyici

Hangi internet sağlayıcıyı tercih ediyorsunuz.?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ArdaC1R4K
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 466

ArdaC1R4K

TFC Üye
Tepki Skoru
154
1/3
Konu sahibi
Herkes’e selamlar.
Fikir alışverişi olması ve fiyat karşılaştırması,hız ve tercih sebepleri açısından yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Karar veremeyen insanlar için.

Ben TÜRKNET kullanıyorum
TTNET’ten geçiş yaptım hem fiyat bazın da hem de hız bazın da TÜRKNET daha avantajlı geldi 550₺ gibi bir fiyata 50MB internet kullanıcaktım TTNET üzerinden şu an TÜRKNETTE aynı paraya 100MB kullanıyorum ve eve gelen hız 80-90 arası VDSL alt yapıda kullanıyorum.
Siz hangi internet sağlayıcısını tercih ediyorsunuz?

Türk Telekom kullanıyorum (TTNET) 100 mbps ve 450 lira ödüyorum. Bir yıllık anlaşma sağladık bir ay önce daha önce 50 mbps kullanıyordum. Şu an için altyapı olmadığından net 100 mbps alamıyorum. Ortalama 80 civarında görüyorum.

Konu sahibi
Türk Telekom kullanıyorum (TTNET) 100 mbps ve 450 lira ödüyorum. Bir yıllık anlaşma sağladık bir ay önce daha önce 50 mbps kullanıyordum. Şu an için altyapı olmadığından net 100 mbps alamıyorum. Ortalama 80 civarında görüyorum.
Fiber mi kullanıyorsun çünkü bana o fiyat bazın da vermediler 😂

Turk Telekom kullanıyorum. 3 ay sonra bitiyor taahhütüm, Turknet'e geçmeyi planlıyorum.
Altyapı var mı kardeşim sizin binada? Eğer vdsl dahi destekliyorsa Türknet ile muhtemelen daha uygun fiyata yüksek hız kazanırsın?

Altyapı var mı kardeşim sizin binada? Eğer vdsl dahi destekliyorsa Türknet ile muhtemelen daha uygun fiyata yüksek hız kazanırsın?

1000039555.webp

Sorguladığımda böyle çıkıyor. 500 tl 100mbps'ye kadar. Şu anda 24 mbps'ye 260 veriyorum, o da zamla beraber 400 bandına ulaşır doye tahmin ediyorum.

TurkNet ile geldim TurkNet ile giderim. Türk Telekom'dan sonra en stabil bağlantı ve ping değeri sağlayan ISS bence TurkNet. Davet kodu sayesinde faturalarım da çok düşük geliyor, daha ne olsun? :)

TurkNet ile geldim TurkNet ile giderim. Türk Telekom'dan sonra en stabil bağlantı ve ping değeri sağlayan ISS bence TurkNet. Davet kodu sayesinde faturalarım da çok düşük geliyor, daha ne olsun? :)

Bana da var mı davet kodu? 🥹

Konu sahibi
Şu davet kodunu benim de yapmam lazım hiç uğraşasım gelmiyor

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri