Web Analytics

Tema düzenleyici

Güldür Güldür / Kastır Şef - Yanlış Bilen 6

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 126
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,841
Üyelik Yaşı
1 Yıl 7 Ay 1 Gün
Telefon
İPhone
İşletim Sistemi
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Renkler ve zevkler tartışılmaz Teknoloji Forum ailesi, kesinlikle beğenmeyenlere hiçbir itirazım yok. Sosyal medyada da en büyük kıyaslamalardan birisi ise çok güzel hareketler bunlar mı iyi? Güldür güldür programımı daha iyi? Açıkçası ben sevdiğim skeci izlemekten aşırı zevk alıyorum, her ikiside çok güzel emek veriyor.

Bu arada küçük bir dipnot düşeyim, Devlet tiyatrolarında yeralan tiyatrocular muhteşem sahneler sergiliyorlar ve çok ucuz rakamlara. Kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka gitmelisiniz.

Güldür güldür'e paşa geldikten sonra sağlam ayak uydurdu ve bu seriye çok gülüyorum :)

Edit:
Daha önce izledim bu seferde yanlış bilen'in 4. serisi karşıma çıktı yine izledim, çok iyi :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Toygan Avanoğlu kesinlikle inanılmaz bir hava kattı Güldür Güldür'e. Burada tabi Ali Sunal gerçeğini de gözardı etmemek gerekir. Çok güzel kadro topladı adam. Her ayrılanın ardından gelen adam, ayrılandan daha iyi performans veriyor.

Konu sahibi
Toygan Avanoğlu kesinlikle inanılmaz bir hava kattı Güldür Güldür'e. Burada tabi Ali Sunal gerçeğini de gözardı etmemek gerekir. Çok güzel kadro topladı adam. Her ayrılanın ardından gelen adam, ayrılandan daha iyi performans veriyor.
Sonuna kadar hak veriyorum. Birçok kişinin yorumu "Ali Sunal ne yapıyor? Sadece müdahale ediyor ve gülüyor" oluyor ama olay öyle değil. Bu adam kimsenin açığını vermedi, dediğin gibi muhteşem bir ekip topladı ve insanlarla arasındaki samimiyeti kurdu; harika köprü görevi gördü. Bazı insanların enerjileri oynadıkları oyundan daha büyük olur, Ali Sunal'da bunlardan birisidir.

Türk film ve dizi sektörüne Kemal Sunal kadar etkisi var, ama dediğin gibi "Ali Sunal ne yapıyor?" Diyen insanlarla aynı havayı soluyoruz.

Konu sahibi
Türk film ve dizi sektörüne Kemal Sunal kadar etkisi var, ama dediğin gibi "Ali Sunal ne yapıyor?" Diyen insanlarla aynı havayı soluyoruz.
O kadar iddialı bir cümle kuramam, Kemal Sunal bambaşka bir seviye idi. Allah rahmet etsin. Ali Sunal'ı severim ama ben genel olarak, efendi, sessiz sakin bir adam.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri