Renkler ve zevkler tartışılmaz Teknoloji Forum ailesi, kesinlikle beğenmeyenlere hiçbir itirazım yok. Sosyal medyada da en büyük kıyaslamalardan birisi ise çok güzel hareketler bunlar mı iyi? Güldür güldür programımı daha iyi? Açıkçası ben sevdiğim skeci izlemekten aşırı zevk alıyorum, her ikiside çok güzel emek veriyor.
Bu arada küçük bir dipnot düşeyim, Devlet tiyatrolarında yeralan tiyatrocular muhteşem sahneler sergiliyorlar ve çok ucuz rakamlara. Kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka gitmelisiniz.
Güldür güldür'e paşa geldikten sonra sağlam ayak uydurdu ve bu seriye çok gülüyorum
Edit:
Daha önce izledim bu seferde yanlış bilen'in 4. serisi karşıma çıktı yine izledim, çok iyi
Bu arada küçük bir dipnot düşeyim, Devlet tiyatrolarında yeralan tiyatrocular muhteşem sahneler sergiliyorlar ve çok ucuz rakamlara. Kesinlikle tavsiye ederim, mutlaka gitmelisiniz.
Güldür güldür'e paşa geldikten sonra sağlam ayak uydurdu ve bu seriye çok gülüyorum
Edit:
Daha önce izledim bu seferde yanlış bilen'in 4. serisi karşıma çıktı yine izledim, çok iyi
Moderatör tarafında düzenlendi: