@Logan nerdesiinnn logan tam senlik moddayım
Biz o adamı isyanları ile seviyoruz, @Logan bir ara denk gelelim uzun uzun konuşalım be kardeşim yüzyüzeYa bir dur hocam, 2 gündür bir şeye isyan etmiyordu adam ya.
Ne dinliyorsun konusu var olmaz mı hiç oraya da şifa istemem balından türküsünü attımBirçok forumda görmüştüm; ne dinliyorsun gibi bir rutin bir konu açmalı. Listemiz değişir diye güzel olur. Bu arada belli zamanlarda ancak dinlerim bu şarkıyı. Yavaşlamaya başladım
Kardeşim günaydın nasılsınız konu ne@Logan nerdesiinnn logan tam senlik moddayım
Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorumBiz o adamı isyanları ile seviyoruz, @Logan bir ara denk gelelim uzun uzun konuşalım be kardeşim yüzyüze
Konu anlamsız duygularKardeşim günaydın nasılsınız konu ne
Senin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorum
Kardeşler biraz canım sıkkın yarın nöbetteyken konuşalım mıSenin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.
Hayırolsun ne oldu? Bir sorun yoktur inşallah? Anlat biraz rahatlarsın belki?Kardeşler biraz canım sıkkın yarın nöbetteyken konuşalım mı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren
Teknoloji Forum adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.
Community platform by XenForo® © 2010-2024 XenForo Ltd.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.