Logan nerdesiinnn logan tam senlik moddayım![]()
Biz o adamı isyanları ile seviyoruz, Logan bir ara denk gelelim uzun uzun konuşalım be kardeşim yüzyüzeYa bir dur hocam, 2 gündür bir şeye isyan etmiyordu adam ya.![]()
Ne dinliyorsun konusu var olmaz mı hiçBirçok forumda görmüştüm; ne dinliyorsun gibi bir rutin bir konu açmalı. Listemiz değişir diye güzel olur. Bu arada belli zamanlarda ancak dinlerim bu şarkıyı. Yavaşlamaya başladım![]()
Kardeşim günaydın nasılsınız konu neLogan nerdesiinnn logan tam senlik moddayım![]()
Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorumBiz o adamı isyanları ile seviyoruz, Logan bir ara denk gelelim uzun uzun konuşalım be kardeşim yüzyüze
Konu anlamsız duygularKardeşim günaydın nasılsınız konu ne![]()
Senin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorum![]()
Kardeşler biraz canım sıkkın yarın nöbetteyken konuşalım mıSenin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.
Hayırolsun ne oldu? Bir sorun yoktur inşallah? Anlat biraz rahatlarsın belki?Kardeşler biraz canım sıkkın yarın nöbetteyken konuşalım mı![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.