Web Analytics

Tema düzenleyici

Gamzedeyim Deva Bulmam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 367
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,872
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Bugün biraz efkarlandım :) belki sizler de dinlersiniz diye paylaşayım dedim.

suicide.gif

Konu sahibi
Aslında efkarlanmadan ziyâde gece sessiz oluyor, arka planda çalan Türk sanat müziği eşliğinde harika hissediyorum kendimi.

Hatta Kuan'da paylaşayım.

Konu sahibi
Logan nerdesiinnn logan tam senlik moddayım :D

Konu sahibi
Birçok forumda görmüştüm; ne dinliyorsun gibi bir rutin bir konu açmalı. Listemiz değişir diye güzel olur. Bu arada belli zamanlarda ancak dinlerim bu şarkıyı. Yavaşlamaya başladım 😂

Konu sahibi
Birçok forumda görmüştüm; ne dinliyorsun gibi bir rutin bir konu açmalı. Listemiz değişir diye güzel olur. Bu arada belli zamanlarda ancak dinlerim bu şarkıyı. Yavaşlamaya başladım 😂
Ne dinliyorsun konusu var olmaz mı hiç :) oraya da şifa istemem balından türküsünü attım😂

Biz o adamı isyanları ile seviyoruz, Logan bir ara denk gelelim uzun uzun konuşalım be kardeşim yüzyüze
Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorum 😔

Konu sahibi
Olur konuşalım kardeşim, bu aralar böyleyim biliyorum iyi birşey değil isyan ediyorum sonra üzülüp pişman oluyorum 😔
Senin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.

Senin canın sağ olsun, hiç üzülme hiç sıkma canını içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve hayatında hiçbir zaman pişman olma.
Kardeşler biraz canım sıkkın yarın nöbetteyken konuşalım mı 😔

Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Mesajlar

Son Konular

Tips
Geri