Tamam geldiğinde de yarım ekmek pastırma yeriz, hadi yine iyisin![]()
Güzel olur fakat direkt XenForo entegre olsa sence daha güzel olmaz mı? Örneğin blog / kaynaklar gibi alanlara girdiğin gibi Oyun alanına gireceksin ve forumla full entegreli olacak, off mis gibi olur.Hexbal / Okey / Tavla / Batak Bunlar için teknolojiforum.com/oyun şeklinde bir alt klasör açılıp oda oda istediğine gireceğin bir yazılım atılabilir oraya.
Ben davet ediyorum, sen gelmiyorsun. Sen davet etsen neden ben geliyorum diye sorgulardım ama davet etmedin.Neden hep ekonomik haliyle ve neden ben geliyorum?
Üyelik entegrasyon olayı yaptırılır o basit iş.Güzel olur fakat direkt XenForo entegre olsa sence daha güzel olmaz mı? Örneğin blog / kaynaklar gibi alanlara girdiğin gibi Oyun alanına gireceksin ve forumla full entegreli olacak, off mis gibi olur.
Ben davet ediyorum, sen gelmiyorsun. Sen davet etsen neden ben geliyorum diye sorgulardım ama davet etmedin.![]()
Montaj bunların hepsi montaj ben değil kuzenim oynamış blabla@Tevfik 2- 3 el oynadık ama sadece bunu SS almışımBir gün forumca turnuva yapalım
![]()
101 olursa ben her türlü varım tavla falan pek anlamam 101 iyidirGörsele çok önem veriyorum. 3D olduğu için, Facebook’ta beginner kulelerinde bilardo oynamıştım. Hani, sadece düşündüm. Yoksa yapılır da gelip oynayamazsam, etkileşim olmazsa ''en çok sen istedin, yoksun be'' olmasını istememO yüzden (özel yapılırsa, maliyetli olur) forum sakinleriyle istişare yapmak önemli olabilir. Embeded olsa nasıl olur diye de düşündüm. Sistemde Chat ya da ses gibi özellikler olsa ve belirli aralıklarla kapatılması mantıklı olur, forumu suistimal edip oyun yerine çevrilmesini istemeyiz, bunu da düşündüm.
Aslında çok güzel olur fakat onu oyun oynarken isteğe bağlı entegre edilebilir, foruma direkt radyo konulması taraftarı değilim açıkçası@Tevfik, forumda bir DJ olsa ve radyoda istek şarkılar çalsa, rastgele güzel parçalar dinlesek. Bazen abartıyorum galiba.![]()
Bu cevabı görmelerine sebep olmuş oldum. Birde en güzeli istek ve şikayetler gibi bir kategori olursa orada sabit olarak kalır. Sizde dilediğiniz zaman oradan güncelleme verirsiniz diye düşünüyorum. Genelde bu şekilde yapılıyor biliyorsunuz forum siteleri anlamında.Aslında çok güzel olur fakat onu oyun oynarken isteğe bağlı entegre edilebilir, foruma direkt radyo konulması taraftarı değilim açıkçası![]()
Eğer direkt foruma oyuna entegre edildiğinde oyun kısmına (isteyen çalar, isteyen çalmaz) radyo eklenilmesi mantıklı olmaz mı?Bu cevabı görmelerine sebep olmuş oldum.
Tabii ki. Ben fikrimi söyledim ki dileyen fikirlerini üstüne de söyler, size de yapacaklarınız konusunda motive olur, yeni bir bakış açısı olur.Eğer direkt foruma oyuna entegre edildiğinde oyun kısmına (isteyen çalar, isteyen çalmaz) radyo eklenilmesi mantıklı olmaz mı?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.