Web Analytics

Tema düzenleyici

Forum Oyunları (Tavla, Okey vb.) Olsa Nasıl Olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 486
Konu sahibi
Hexbal / Okey / Tavla / Batak Bunlar için teknolojiforum.com/oyun şeklinde bir alt klasör açılıp oda oda istediğine gireceğin bir yazılım atılabilir oraya.
Güzel olur fakat direkt XenForo entegre olsa sence daha güzel olmaz mı? Örneğin blog / kaynaklar gibi alanlara girdiğin gibi Oyun alanına gireceksin ve forumla full entegreli olacak, off mis gibi olur.

Neden hep ekonomik haliyle ve neden ben geliyorum?
Ben davet ediyorum, sen gelmiyorsun. Sen davet etsen neden ben geliyorum diye sorgulardım ama davet etmedin. :D

Güzel olur fakat direkt XenForo entegre olsa sence daha güzel olmaz mı? Örneğin blog / kaynaklar gibi alanlara girdiğin gibi Oyun alanına gireceksin ve forumla full entegreli olacak, off mis gibi olur.

Ben davet ediyorum, sen gelmiyorsun. Sen davet etsen neden ben geliyorum diye sorgulardım ama davet etmedin. :D
Üyelik entegrasyon olayı yaptırılır o basit iş.

Hadi gelin haxball için : Haxball Play

Şifre: teknolojiforum

151.webp

@Tevfik 2- 3 el oynadık ama sadece bunu SS almışım :) Bir gün forumca turnuva yapalım :)

Konu sahibi
@Tevfik 2- 3 el oynadık ama sadece bunu SS almışım :) Bir gün forumca turnuva yapalım :)
Montaj bunların hepsi montaj ben değil kuzenim oynamış blabla :D

Bu oyun değişik şekilde zevkliymiş, adam toplayalım forumdan anlık oynayalım :D

Görsele çok önem veriyorum. 3D olduğu için, Facebook’ta beginner kulelerinde bilardo oynamıştım. Hani, sadece düşündüm. Yoksa yapılır da gelip oynayamazsam, etkileşim olmazsa ''en çok sen istedin, yoksun be'' olmasını istemem :D O yüzden (özel yapılırsa, maliyetli olur) forum sakinleriyle istişare yapmak önemli olabilir. Embeded olsa nasıl olur diye de düşündüm. Sistemde Chat ya da ses gibi özellikler olsa ve belirli aralıklarla kapatılması mantıklı olur, forumu suistimal edip oyun yerine çevrilmesini istemeyiz, bunu da düşündüm.

Görsele çok önem veriyorum. 3D olduğu için, Facebook’ta beginner kulelerinde bilardo oynamıştım. Hani, sadece düşündüm. Yoksa yapılır da gelip oynayamazsam, etkileşim olmazsa ''en çok sen istedin, yoksun be'' olmasını istemem :D O yüzden (özel yapılırsa, maliyetli olur) forum sakinleriyle istişare yapmak önemli olabilir. Embeded olsa nasıl olur diye de düşündüm. Sistemde Chat ya da ses gibi özellikler olsa ve belirli aralıklarla kapatılması mantıklı olur, forumu suistimal edip oyun yerine çevrilmesini istemeyiz, bunu da düşündüm.
101 olursa ben her türlü varım tavla falan pek anlamam 101 iyidir :D

Forum içerisine oyun eklenirse güzel aktivite olur bende her bilgisayara geçtiğim zaman belirli bir toplulukla oyun oynama isteği duyuyorum

Zamanında bir sitede Hexball turnuvası yapıp şampiyona ait özel bir etiket dahi vermişliğimiz vardı burada neden olmasın. Bakınız "Hexball Şampiyonu" veya Belli bir süre Satranç katılımcısı gibi?

@Tevfik, forumda bir DJ olsa ve radyoda istek şarkılar çalsa, rastgele güzel parçalar dinlesek. Bazen abartıyorum galiba. 😊

Konu sahibi
@Tevfik, forumda bir DJ olsa ve radyoda istek şarkılar çalsa, rastgele güzel parçalar dinlesek. Bazen abartıyorum galiba. 😊
Aslında çok güzel olur fakat onu oyun oynarken isteğe bağlı entegre edilebilir, foruma direkt radyo konulması taraftarı değilim açıkçası :)

Aslında çok güzel olur fakat onu oyun oynarken isteğe bağlı entegre edilebilir, foruma direkt radyo konulması taraftarı değilim açıkçası :)
Bu cevabı görmelerine sebep olmuş oldum. Birde en güzeli istek ve şikayetler gibi bir kategori olursa orada sabit olarak kalır. Sizde dilediğiniz zaman oradan güncelleme verirsiniz diye düşünüyorum. Genelde bu şekilde yapılıyor biliyorsunuz forum siteleri anlamında.

Konu sahibi
Eğer direkt foruma oyuna entegre edildiğinde oyun kısmına (isteyen çalar, isteyen çalmaz) radyo eklenilmesi mantıklı olmaz mı?
Tabii ki. Ben fikrimi söyledim ki dileyen fikirlerini üstüne de söyler, size de yapacaklarınız konusunda motive olur, yeni bir bakış açısı olur.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri