Web Analytics

Tema düzenleyici

Forum Oyunları (Tavla, Okey vb.) Olsa Nasıl Olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
Görsele çok önem veriyorum. 3D olduğu için, Facebook’ta beginner kulelerinde bilardo oynamıştım. Hani, sadece düşündüm. Yoksa yapılır da gelip oynayamazsam, etkileşim olmazsa ''en çok sen istedin, yoksun be'' olmasını istemem :D O yüzden (özel yapılırsa, maliyetli olur) forum sakinleriyle istişare yapmak önemli olabilir. Embeded olsa nasıl olur diye de düşündüm. Sistemde Chat ya da ses gibi özellikler olsa ve belirli aralıklarla kapatılması mantıklı olur, forumu suistimal edip oyun yerine çevrilmesini istemeyiz, bunu da düşündüm.

@Tevfik, forumda bir DJ olsa ve radyoda istek şarkılar çalsa, rastgele güzel parçalar dinlesek. Bazen abartıyorum galiba. 😊

Aslında çok güzel olur fakat onu oyun oynarken isteğe bağlı entegre edilebilir, foruma direkt radyo konulması taraftarı değilim açıkçası :)
Bu cevabı görmelerine sebep olmuş oldum. Birde en güzeli istek ve şikayetler gibi bir kategori olursa orada sabit olarak kalır. Sizde dilediğiniz zaman oradan güncelleme verirsiniz diye düşünüyorum. Genelde bu şekilde yapılıyor biliyorsunuz forum siteleri anlamında.

Eğer direkt foruma oyuna entegre edildiğinde oyun kısmına (isteyen çalar, isteyen çalmaz) radyo eklenilmesi mantıklı olmaz mı?
Tabii ki. Ben fikrimi söyledim ki dileyen fikirlerini üstüne de söyler, size de yapacaklarınız konusunda motive olur, yeni bir bakış açısı olur.

Hocam sizin fikirleriniz benim için çok önemli, hiçbir zaman kestirip atmam/atamam. Tüm samimiyetimle söylüyorum buraya gelip arkadaşça/dostça samimiyet göstermeniz beni çok mutlu ediyor.
Kendi adıma konuşacak olursam, önerileri dikkate almanızda beni mutlu ediyor. Siz işinizi bilirsiniz (y)

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri