Heh şimdi oldu, siteler oldukça faydalı. Daha önce dediğim gibi işin donanımsal değilde yazılım kısmında olduğumdan dolayı sizlerden öğreneceğim çok şeyler olacaksitenin son harfini koymamışım düzeltildi![]()
Fiyat tarzında değilde ürünlerin karşılaştırılması. Fiyatı resmi sitesinde sunmayan çok firma var, onu çekmem oldukça güç olur. En iyisi özellikleri arasında karşılaştırmalar olur. O da aklımda, yapacaklarım arasındane gibi bir karşılaştırma
Arda bizi bırakmaz, bırakmazsın dimi Arda?Ne demek ilk kez forum sitesine üye oluyor? Aman diğerlerine kaçmasın o zaman iyice tutalım. Ahhahahahahaha
Hahaha tepkisini vermiştim, çevirdim şeytansın tepkisini verdimBukalemun gibi ortama ayak sağladım sanırım hemen![]()
Yola çıktıklarımı, yolda bulduklarımla değişmem diyor kralYok ben yola çıktıklarımı satmam korkmayın![]()
Teşekkür ederim Sercan eksik olma, yaparım bilirsin@Tevfik hocamı biraz tanıyorsam güzel birşey gelecekbu arada sizin paylaştığınız sitelerde güzelmiş kuzenler çılgınlar gibi oyun oynuyor onlara gönderirim konu linkini
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.