Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Diğer Çekilişimiz de Neler Hediye Edelim? Nasıl Yapalım?

Hiç merak etme abi :D bunaltacağım seni ahahaha

@Graveworm hocam sözümü aldım karışmam sende şahitsin. Forum admini olarak ikinizi de bunaltabilirim.

Hocam 2 tane Kayseri'li adamla muhattap olduğunu hatırlatmak isterim. :D

Şaka bir yana Tshirt ve bardak baskısı aklımızda zaten. En kısa zamanda onları da halledeceğiz umarım.

Oyun konusuna bende katılıyorum eğer çıkarsa en büyük yeğenime hediye ederim bende çok seviyor oyun oynamayı :)

Bu çekilişteki hediyeler pahalı ve ağırdı. Bana kalırsa maddi olarak pek zorlamayacak ancak çeşit yapılabilecek hediyeler vermek daha iyi gibi olur.

Örneğin kulaklık, netflix, steam gibi çeşitlendirip talihliler 1. 2. ve 3. Olarak belirlenebilir.

Fiziki olarak kulaklık bence hoş olur. Bunun yanı sıra büyük mouse pad, telefon tutucu gibi hediyeler de fena olmaz.

Bu çekilişteki hediyeler pahalı ve ağırdı. Bana kalırsa maddi olarak pek zorlamayacak ancak çeşit yapılabilecek hediyeler vermek daha iyi gibi olur.

Örneğin kulaklık, netflix, steam gibi çeşitlendirip talihliler 1. 2. ve 3. Olarak belirlenebilir.

Fiziki olarak kulaklık bence hoş olur. Bunun yanı sıra büyük mouse pad, telefon tutucu gibi hediyeler de fena olmaz.
Aslında bu çekilişimize sevdiğim bir ağabeyim katkı sağladı. Çekiliş yapmayı düşünüyorum dediğinde istediğin seti al dedi, sağ olsun parasını o karşıladı. Gönderimi de @Graveworm sağlayacak.

Aslında her hafta bir çekiliş ile güzel hediyeler verebiliriz diye düşünüyorum. Dijital platformlar, ekipmanlar ve aksesuarlar oldukça iş görür. Aklıma en çok yatanlardan birisi yine steam veya epic games üzerinden istenilen oyunu hediye etmek :)

Kupa,tshirt gibi hediyeler olabilir lakin bu da bir noktadan sonra rağbeti azaltır. Bunu da çeşitlendirmek güzel olabilir. Mesela spor çanta,ayakkabı,giyim mağazalarında alışveriş çeki gibi eklemeler yapılabilir.

Kupa,tshirt gibi hediyeler olabilir lakin bu da bir noktadan sonra rağbeti azaltır. Bunu da çeşitlendirmek güzel olabilir. Mesela spor çanta,ayakkabı,giyim mağazalarında alışveriş çeki gibi eklemeler yapılabilir.
Örneğin oyun çekilişi yaptık diyelim, oyunu kazanan arkadaşımıza istediği oyun, ikinci olan arkadaşımıza mousepad, üçüncü olan arkadaşımıza ise kupa olabilir? Bu şekilde sıralama yapılabilir.

Örneğin oyun çekilişi yaptık diyelim, oyunu kazanan arkadaşımıza istediği oyun, ikinci olan arkadaşımıza mousepad, üçüncü olan arkadaşımıza ise kupa olabilir? Bu şekilde sıralama yapılabilir.
Benim bahsetmek istediğim kupa veya tshirt gibi ürünlerin yerine farklı ürünler de konulabilir. Bu fikirde sıralama baz alınmadı. Mesela oyun yerine Adidas marka sırt çantası da olabilir, ayakkabı da olabilir vesaire.

-Teknoloji forum logosunun basılı olduğu kupa bardak olabilir. 10 adet bu tarz ürün yaptırılır mesela aynı renk aynı şekil.
- Kulaklık standı yapılabilir bu şekilde yine teknoloji forum logolu 10 adet
- Klavye ve mouse pad yapılabilir yine aynı şekilde 10 lu şekilde.
- 1 adet Hyperx Marka yayıncı mikrofonu veya Alternatif olarak fifine mikrofonlarını önerebilirim. Bu şekilde daha büyük bir kitleye şans tanınır veya ilerleyen süreçlerde katılım sayısının artışı söz konusu olursa adetler bu şekilde olabilir.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri