Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Diğer Çekilişimiz de Neler Hediye Edelim? Nasıl Yapalım?

Foruma ait sosyal medya hesabı varsa, oradan duyuru yaparak, yeni üye kazanımı sağlanabilir. İlgili postu beğenip, paylaşmaları, forumdaki konuya da katıldım demeleri yeterli olabilir. Bu arada forumun reklamı da yapılmış olur.
Mantıklı hocam, sosyal medya hesapları var ama aktif değil. Sponsorlu reklam ile duyuru yapılabilir, güzel fikir.

Oyun konusunda birçok kişi sanırım hemfikir. Alternatif fikirlere de açığız değerli dostlar.

Bir de yarışma / çekiliş konsepti nasıl olmalı sizce?

Puan sistemi kesinlikle olmalı. Beleşe oyun yok. 🤣

Atıyorum yeteri kadar beğenilme,
Yorum sayısı,
Aktiflik, cart curt. Siteyi de aktif tutmamız lazım ki hediyelerin devamı gelsin.

Puan sistemi kesinlikle olmalı. Beleşe oyun yok. 🤣

Atıyorum yeteri kadar beğenilme,
Yorum sayısı,
Aktiflik, cart curt. Siteyi de aktif tutmamız lazım ki hediyelerin devamı gelsin.
Evet o aktif olacak yakın zaman içerisinde.

Yeteri kadar kredi puanına sahip olan kişi/ler market kısmından dilediği oyunu, premium üyeliği vs. alacak.

Oyun çekilişi yerine forumun ana kategorisi olan teknoloji ile alakalı uygun fiyatlı pahalı olmasına gerek yok teknoloji ürünleri çekilişi olabilir. Ev teknolojisi, ışıklandırma, kolaylık sunabilecek işe yarayacak bu tarz çekilişler daha iyi olacaktır.

Aktif bilgisayar kullanan biriyim ama oyun çekilişi ilgimi çekmez, oyun oynamıyorum.

Oyun çekilişi yerine forumun ana kategorisi olan teknoloji ile alakalı uygun fiyatlı pahalı olmasına gerek yok teknoloji ürünleri çekilişi olabilir. Ev teknolojisi, ışıklandırma, kolaylık sunabilecek işe yarayacak bu tarz çekilişler daha iyi olacaktır.

Aktif bilgisayar kullanan biriyim ama oyun çekilişi ilgimi çekmez, oyun oynamıyorum.
Farklı bir bakış açısı, aslında olabilir neden olmasın?

Bir yandan da kafamda şu şekilde planlama var. Yıl 12 ay, her ayı kategorize edip çekiliş / yarışma planlaması yaparak bir döngüde ilerleyebiliriz. Bu nasıl olur?

Farklı bir bakış açısı, aslında olabilir neden olmasın?

Bir yandan da kafamda şu şekilde planlama var. Yıl 12 ay, her ayı kategorize edip çekiliş / yarışma planlaması yaparak bir döngüde ilerleyebiliriz. Bu nasıl olur?
Döngü içerisinde olması düzenli bir çekiliş fikri daha bağlayıcı daha güzel. Hem üye çekme konusunda daha dikkat çekici. TFC Ocak Ayı Çekilişi mesela. güzel olur.

Sürekli ekipman olmaz tabi. Arada Netflix, Youtube cart curt. Sonra dediğin gibi ev teknolojisi, led aydınlatmalar falan olabilir. Neticede herkes oyun oynamıyor, ekipmana ihtiyacı yok.

Sürekli ekipman olmaz tabi. Arada Netflix, Youtube cart curt. Sonra dediğin gibi ev teknolojisi, led aydınlatmalar falan olabilir. Neticede herkes oyun oynamıyor, ekipmana ihtiyacı yok.
Kesinlikle Pc bileşeni olarak bi ram çekilişi fena olmaz aslında :D Ram ihtiyacımız gider, belki şansa çıkarsa.

Hava temizleyici, uygun fiyatlı var mı bilmiyorum robot süpürge, araç temizleme kiti, Oto kamera, pc bileşen, kulaklık, kupa bardak mesela teknoloji forum baskılı.

Özellikle kupa bardak baskısı veya küçük baskılı kırlenti, 10 15 yıl dahi geçse kalıcı oluyor. Fuub.Net den kazandığım yastık hala durur bende. Benim için çoğu şeyden değerlidir.

Çok güzel konuya değindin kardeşim, bu konuda da düşüncelerimiz var.

Kupa, yastık, tişört, mousepad vs. bu tarz şeyleri kesinlikle düşünüyoruz :)

Çok güzel konuya değindin kardeşim, bu konuda da düşüncelerimiz var.

Kupa, yastık, tişört, mousepad vs. bu tarz şeyleri kesinlikle düşünüyoruz :)
Abi kupa bardak çekiliş de kazanamazsam bile bir tane garanti istiyorum. Söz veriririm 7/24 tüm içeceklerimle birlikte o kupayı kullanırım. :D
Adres iletiyorum hemen :ROFLMAO:

Sonuçta forumun 85. üyesiyim bak.

Abi kupa bardak çekiliş de kazanamazsam bile bir tane garanti istiyorum. Söz veriririm 7/24 tüm içeceklerimle birlikte o kupayı kullanırım. :D
Adres iletiyorum hemen :ROFLMAO:

Sonuçta forumun 85. üyesiyim bak.
Kardeşim kupa bardak bastırdığım zaman zaten seri hâlde bastırır ve kaliteli kupa tercihim olarak bastırırım :)

Tamamdır yaptırdığım zaman sana söz göndereceğim bir tane, hatırlat ama lütfen. Diğer bardakları çekiliş ile vereceğim :D

Kardeşim kupa bardak bastırdığım zaman zaten seri hâlde bastırır ve kaliteli kupa tercihim olarak bastırırım :)

Tamamdır yaptırdığım zaman sana söz göndereceğim bir tane, hatırlat ama lütfen. Diğer bardakları çekiliş ile vereceğim :D
Hiç merak etme abi :D bunaltacağım seni ahahaha

@Graveworm hocam sözümü aldım karışmam sende şahitsin. Forum admini olarak ikinizi de bunaltabilirim.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri