Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru Diğer Çekilişimiz de Neler Hediye Edelim? Nasıl Yapalım?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Çok kıymetli Teknoloji Forumun güzide kullanıcıları, Klavye & Mouse seti çekilişimizin bitmesine saatler kaldı. En kısa zamanda da sonuçlandırıp konuya yazacağım, kazanan kişi @Graveworm ile iletişime geçecek ve tüm bilgilerini gönderecek.

Bu hediyemizde sevdiğim bir ağabeyim sağ olsun destek oldu ve çekilişimizi gerçekleştirdik. Direkt olarak TFC'a yardım etti ama benim amacım ise çekiliş yapıp bir kullanıcımıza hediye göndermek oldu. Gönül isterki çok daha fazlasını sağlayalım.

Düzenli olarak yarışma/çekiliş yapmayı planlıyorum, bir sonraki yarışma ve/veya çekilişimiz nasıl olmalı? Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Teknoloji Forum'un büyümesini, daha geniş kitlelere ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz para kazanmaktan ziyâde insanlara yardımcı olmak, her zaman dile getirdiğim gibi kazancın yarısını öğrenci kardeşlerimizle paylaşmak.

Evet bu çekiliş / yarışma'nın nasıl olması gerektiği ile ilgili bilgileri verirken, hediye olarak neler verebiliriz? Şu an için bilgisayar, kasa, ekran vb. verebilecek durumda değiliz. Eğer bir sponsor bulursak onunda reklamını burada yayınlarız (banner ve link çıkışı olarak) hem de etkinliğimizi gerçekleştirmiş oluruz.

Sizlerin bu konuda fikir ve düşünceleriniz nelerdir?
Saygılarımla
Tevfik

Steam oyunlarından hediye şeklinde olur mu acaba biraz keyfimiz olsun? Belki herkesin birbirine sevdiği oyunlar için arkadaşlık atabileceğimiz bir ortam da yaratmaya sebep olabiliriz. Tabii ki sadece aklıma gelen fikir olarak değerlendirdim. Dilediğiniz gibi...

Steam oyunlarından hediye şeklinde olur mu acaba biraz keyfimiz olsun? Belki herkesin birbirine sevdiği oyunlar için arkadaşlık atabileceğimiz bir ortam da yaratmaya sebep olabiliriz. Tabii ki sadece aklıma gelen fikir olarak değerlendirdim. Dilediğiniz gibi...
Olabilir.

Netflix
Amazon
Exxen

Bu tarz platformlarda aylık ya da 3 aylık abonelik hediyesi planlarımız arasında, steam oyun kodu da fena değilmiş.

Steam, epic games oyunları olabilir evet mantıklı. Konsol oynayanlar içinde olabilir. Her türlü fikir alışverişinize açığız.

Evet Steam hediye oyun çok mantıklı. Muhtemelen bayağı fazla katılım olur.

Aslında steam oyun hediyesi bizleri zorlamaz, belirli bir kredi belirleriz ve kazanan kişi o tutara kadar dilediği oyunu seçebilir.
Eğer gündeme gelirse herkesten oynayacağı oyunları isteyip; herkese hitap edecek oyunları seçebilirsek onun üstünden de çekiliş yapılabilir 🙏

Eğer gündeme gelirse herkesten oynayacağı oyunları isteyip; herkese hitap edecek oyunları seçebilirsek onun üstünden de çekiliş yapılabilir 🙏
Olabilir, fakat üst limit bir kredi belirleyip kazanan kişinin seçeceği oyun daha mantıklı. Örneğin Fifa oyunu ekledik, adamın ihtiyacı yoksa boş yere onu seçmesin istediği bir oyun olması daha mantıklı geliyor bana :)

Aslında steam oyun hediyesi bizleri zorlamaz, belirli bir kredi belirleriz ve kazanan kişi o tutara kadar dilediği oyunu seçebilir.
Mesela steam,epic vb. hediyelerinde 3 ayda bir düzenleyip, iyi oyunlar verilebilir. Mesela yıldönümü olarak Cyberpunk tarzı yüksek fiyatlı oyunlar hediye edilebilir.

Olabilir, fakat üst limit bir kredi belirleyip kazanan kişinin seçeceği oyun daha mantıklı. Örneğin Fifa oyunu ekledik, adamın ihtiyacı yoksa boş yere onu seçmesin istediği bir oyun olması daha mantıklı geliyor bana :)
Tabii ki, süper olur.

Oyun konusunda birçok kişi sanırım hemfikir. Alternatif fikirlere de açığız değerli dostlar.

Bir de yarışma / çekiliş konsepti nasıl olmalı sizce?

Oyun konusunda birçok kişi sanırım hemfikir. Alternatif fikirlere de açığız değerli dostlar.

Bir de yarışma / çekiliş konsepti nasıl olmalı sizce?
Foruma ait sosyal medya hesabı varsa, oradan duyuru yaparak, yeni üye kazanımı sağlanabilir. İlgili postu beğenip, paylaşmaları, forumdaki konuya da katıldım demeleri yeterli olabilir. Bu arada forumun reklamı da yapılmış olur.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri