Web Analytics

Tema düzenleyici

Bir Tutkun Geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bydarius
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 269

bydarius

TFC Üye
Tepki Skoru
9
1/3
Konu sahibi
Evet evet tutkun. Bu teknoloji hastalığına çok küçükken 7-8 yaşlarımda uzaktan kumandalı arabamın bozulmasıyla başladım. Hatta öyle ki bir dönem taso koleksiyonum kadar oyuncaklardan çıkan DC motor koleksiyonum vardı. Ben de isterdim model oyuncaklarım olsun ama imkan uzaktan kumandalı değilde yakından kumandalı diyeceğim araçlara el veriyordu.
Lise dönemimde symbian işletim sistemli nokia c5-03'ümü satıp Nokia N900 almamla teknoloji tutkum arttı. Maemo işletim sistemimle az hava atmadım yani 😀 Nokia telefonla bluetoothla pes oynamayan bizden değildir.
Şimdi büyüdük. Yapay zekalar, dil modelleri, generative AI bilmem ne derken yetişmeye çalışıyoruz.
Forumlara katılmayı, paylaşımı hep sevmişimdir. Umarım burada da iyi dostluklar kurar, bilgi alışverişi sağlarız. Esen kalın, teknolojiyle kalın...

Hoş geldin sefalar getirdin güzel insan. Futbolcu kağıdı oynardık bizlerde :) çok güzel zamanlardan geçtik, teknolojinin az geliştiği (gününüze bakarak) dönemlerde daha mutluyduk. :)

Bizim burası oldschool oldu bayağı😀 forum sitelerini sevenler genelde Nokia telefonda oyun oynayanlar oluyor😀

Konu sahibi
Hoş geldin sefalar getirdin güzel insan. Futbolcu kağıdı oynardık bizlerde :) çok güzel zamanlardan geçtik, teknolojinin az geliştiği (gününüze bakarak) dönemlerde daha mutluyduk. :)

Bizim burası oldschool oldu bayağı😀 forum sitelerini sevenler genelde Nokia telefonda oyun oynayanlar oluyor😀
Burada reklamını yapmayayım sonu cep ile biten bir forum vardı. Nokia telefonumdan tarayıcıyı ağlatarak girerdim. Oyunlar, programlar hepsini indirirdim.
Bu arada oldschool lazım zaten. Eskiyi kim anlatacak 😀

Burada reklamını yapmayayım sonu cep ile biten bir forum vardı. Nokia telefonumdan tarayıcıyı ağlatarak girerdim. Oyunlar, programlar hepsini indirirdim.
Bu arada oldschool lazım zaten. Eskiyi kim anlatacak 😀
Maxi ile başlıyordu sanırım o sitenin başı😀 çok eski bir site, yeğenimle aynı yaşıt neredeyse, eskiden ben de uğrardım ama genel de kendi forumumda olurdum.

Sosyal ağlara pek ısınamadım ama mecbur girmek gerekiyor. Şimdi forum sitelerinde sosyal ağsız iş yapmak karanlıkta göz kırpmaya benziyor, bizden başka kimsenin haberi yok :)

Konu sahibi
Maxi ile başlıyordu sanırım o sitenin başı😀 çok eski bir site, yeğenimle aynı yaşıt neredeyse, eskiden ben de uğrardım ama genel de kendi forumumda olurdum.

Sosyal ağlara pek ısınamadım ama mecbur girmek gerekiyor. Şimdi forum sitelerinde sosyal ağsız iş yapmak karanlıkta göz kırpmaya benziyor, bizden başka kimsenin haberi yok :)
Devir değişti hocam. Eskiden olsa millet yakınlarına duydun şöyle bir site var derdi. Şimdi İnstagram'da yok Facebook'ta yok bu nasıl site diyip girme zahmetinde bile bulunmuyorlar.

Devir değişti hocam. Eskiden olsa millet yakınlarına duydun şöyle bir site var derdi. Şimdi İnstagram'da yok Facebook'ta yok bu nasıl site diyip girme zahmetinde bile bulunmuyorlar.
Sonuna kadar hak verdiğim bir yorum. Adamlar o kadar uzak ki, sosyal medya dışında site linki geldiği zaman virüs değil demi diyor😂 neyse bir şey demeyeyim. Ben yıllarca sabırla foruma adamlara tanıtmaya çalıştım, A’dan Z’ye anlattım. Üye olduklarında dahi o kadar uğraştım (üye olamıyorlardı) bir daha giriş dahi yapmadılar.

Elbette kimse girmek zorunda değil, bunu kabul ediyorum fakat forumların samimiyeti bambaşkadır. Sağlam bir yönetim ile çok seviyeli tanışmalar, tartışmalar ve beyin fırtınası olur. Bir de okuma oranımızın düşüklüğü olabilir, yurtdışında hâlen forumlar aktif (yenisi-eskisi).

Konu sahibi
Sonuna kadar hak verdiğim bir yorum. Adamlar o kadar uzak ki, sosyal medya dışında site linki geldiği zaman virüs değil demi diyor😂 neyse bir şey demeyeyim. Ben yıllarca sabırla foruma adamlara tanıtmaya çalıştım, A’dan Z’ye anlattım. Üye olduklarında dahi o kadar uğraştım (üye olamıyorlardı) bir daha giriş dahi yapmadılar.

Elbette kimse girmek zorunda değil, bunu kabul ediyorum fakat forumların samimiyeti bambaşkadır. Sağlam bir yönetim ile çok seviyeli tanışmalar, tartışmalar ve beyin fırtınası olur. Bir de okuma oranımızın düşüklüğü olabilir, yurtdışında hâlen forumlar aktif (yenisi-eskisi).
Buralarda gerçekten araştıranlar olur. Genel mantık kısa olsun bilgi versin. Tamam da kardeşim merak ettiğin şey üç kelime değilse ne olacak. Herkes farklı bilgi verebilir. Bir zahmet araştır kararını sen ver.
Trendyol en iyi örnek bu konuda. Bir ürünün yorumlarını okumaya gelince hatim ederler, 500 kelime makale yük gelir 😀

Hay sen çok yaşa hocam, vallahi ağzından bal damlıyor. Belki absürt gelebilir fakat sesli kitap mantığını ben sevmiyorum, alışamadım. Kitabı elime aldığımda onun kokusunu alıp, bir sonraki sayfaya geçtiğim zaman heyecanlanacağım.

Konu sahibi
Hay sen çok yaşa hocam, vallahi ağzından bal damlıyor. Belki absürt gelebilir fakat sesli kitap mantığını ben sevmiyorum, alışamadım. Kitabı elime aldığımda onun kokusunu alıp, bir sonraki sayfaya geçtiğim zaman heyecanlanacağım.
Kitap hocam bu ne seslisi 👍🏻 İlkokul döneminde belediye kütüphanesinden 186 romanla en çok kitap okuyanlarda ikinci olmuştum. Teste tabii tutuyorlar işte kitaplar hakkında.
Birinci olan amcayı hiç unutmadım. 220 civarı roman bitirmişti 3 ay içerisinde.
Halen kitap okurum severimde. Seslisinden anlamam ama eski kafayız 😂

Kitap hocam bu ne seslisi 👍🏻 İlkokul döneminde belediye kütüphanesinden 186 romanla en çok kitap okuyanlarda ikinci olmuştum. Teste tabii tutuyorlar işte kitaplar hakkında.
Birinci olan amcayı hiç unutmadım. 220 civarı roman bitirmişti 3 ay içerisinde.
Halen kitap okurum severimde. Seslisinden anlamam ama eski kafayız 😂
Süpersin. Ben de çok severim kitap okumayı. Dün midem rahatsızdı sabaha kadar uyuyamadım, bayağı okudum. İnsanın acısını bile dindiriyor :)

Reels kaydırmak iyidir. En ben küçükken rahmetli dedem para karşılığında çocuk romanı okuturdu bana sonra özetini anlatıp paramı alırdım. 🤣🤣🤣

Ben de birazdan eve geçiyorum, yönetim vardiyalı çalışıyor. @Tevfik

Reels kaydırmak iyidir. En ben küçükken rahmetli dedem para karşılığında çocuk romanı okuturdu bana sonra özetini anlatıp paramı alırdım. 🤣🤣🤣

Ben de birazdan eve geçiyorum, yönetim vardiyalı çalışıyor. @Tevfik
Aynen öyle vardiya bizim işimiz😀

Bu arada moderatör de eklememiz lazım birkaç haftaya, aile genişliyor. :)

Hoşgeldin darius,

Umarım iyi zamanlarımız olur.
Ben de çok yeni üyeyim 🙏👊
Paylaşımın keyfini çıkarmamızı diliyorum.

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri