Evet evet tutkun. Bu teknoloji hastalığına çok küçükken 7-8 yaşlarımda uzaktan kumandalı arabamın bozulmasıyla başladım. Hatta öyle ki bir dönem taso koleksiyonum kadar oyuncaklardan çıkan DC motor koleksiyonum vardı. Ben de isterdim model oyuncaklarım olsun ama imkan uzaktan kumandalı değilde yakından kumandalı diyeceğim araçlara el veriyordu.
Lise dönemimde symbian işletim sistemli nokia c5-03'ümü satıp Nokia N900 almamla teknoloji tutkum arttı. Maemo işletim sistemimle az hava atmadım yani
Nokia telefonla bluetoothla pes oynamayan bizden değildir.
Şimdi büyüdük. Yapay zekalar, dil modelleri, generative AI bilmem ne derken yetişmeye çalışıyoruz.
Forumlara katılmayı, paylaşımı hep sevmişimdir. Umarım burada da iyi dostluklar kurar, bilgi alışverişi sağlarız. Esen kalın, teknolojiyle kalın...
Lise dönemimde symbian işletim sistemli nokia c5-03'ümü satıp Nokia N900 almamla teknoloji tutkum arttı. Maemo işletim sistemimle az hava atmadım yani
Şimdi büyüdük. Yapay zekalar, dil modelleri, generative AI bilmem ne derken yetişmeye çalışıyoruz.
Forumlara katılmayı, paylaşımı hep sevmişimdir. Umarım burada da iyi dostluklar kurar, bilgi alışverişi sağlarız. Esen kalın, teknolojiyle kalın...