Web Analytics

Tema düzenleyici

ASUS ROG Strix G16 laptop 49.939,84₺

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 196

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Bazı yerlerde 60k nın üzerinde olan laptop, Pttavm'de belirttiğim fiyata indirime girmiş. Laptop alacakların kaçırmaması gerekir.

Konu sahibi
Son zamanlarda çıkan Asus tasarımları bir tek benim hoşuma gitmiyor sanırım. Ben bilgisayarı alalı uzun zaman oluyor, aydınlatmalı klavye, incelik ve tasarım olarak çok daha modern görünüyor inan.

Özellik olarak elbette daha iyi bu arkadaş ama biraz tasarıma önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu arada bilgisayar alırsam eğer muhtemelen tasarımı incecik seçerim :D

Benim için görünümden ziyade dayanıklılık ve uzun ömür ilk sırada geliyor. O yüzden ASUS bilgisayarları çok severim. 2008 çıkışlı laptopu kullanıyorum. Gayette güzel çalışıyor. Tabi teknolojinin ve zamanının çok gerisinde kaldı ama günlük ihtiyaçları karşılıyor.

Konu sahibi
Bu aralar aklımdan geçiyor da şarj anlamında Mac bilgisayar almak bana mantıklı geliyor. İş ve oyun anlamında da mutlaka çok üst düzey bir sisteme sahip olup bunu da Mac ile (server üstünden) kullanmalıyım ki bu paraları verebileyim. Gel gelelim, şu an hayatta ancak kalabiliyorum. Bu dediğimi yine sağlıklı bir internet ile çözebilirim. Hayy ya yine patladım 🤣

Senin bazı şeyleri hayal etmeden bile interneti halletmen gerekiyor hocam. :D

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri