Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Haber Arda Güler 2 gol attı, Real Madrid farka koştu

Graveworm

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
93
İspanya Kral Kupası son 32 turunda milli yıldızımız Arda Güler'in 2 gol attığı maçta Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Deportiva Minera'yı 5-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

05' Fede Valverde
13' Edouardo Camavinga
28' Arda Güler
55' Luka Modric
88' Arda Güler

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Traktör çocuğa imkan vermiyor ki adam gibi oynasın, kendisini göstersin. Barcelona takımında kendini bulurdu Arda. Bencil Madrid içerisinde takım oyunu namına hiçbir şey yok.

Edit: maçı şimdi izledim, Arda gayet güzel oynamış emeğine sağlık. Benim dikkatimi çeken Minera kalecesi oldu. Adam 5 gol yedi ama efsane kurtarışlar yaptı, gerçekten onu da tebrik etmek lazım.

Son düzenleme:
Traktör çocuğa imkan vermiyor ki adam gibi oynasın, kendisini göstersin. Barcelona takımında kendini bulurdu Arda. Bencil Madrid içerisinde takım oyunu namına hiçbir şey yok.

Normalde dediklerine katılıyorum da karşısındaki takım 4. lig takımı. :D Ki golleri de gördüm yani biri sekmiş girmiş, biri de boş kaleye yuvarlamış. Ama pasları falan çok iyiydi. İngiltere'ye falan gitse bu çocuk varya yeni Lampard, Gerrard olur.

Normalde dediklerine katılıyorum da karşısındaki takım 4. lig takımı. :D Ki golleri de gördüm yani biri sekmiş girmiş, biri de boş kaleye yuvarlamış. Ama pasları falan çok iyiydi. İngiltere'ye falan gitse bu çocuk varya yeni Lampard, Gerrard olur.
Edit yaptım yazımı onu da oku😀

Arda Güler'in 2 golüyle Real Madrid, Deportiva Minera'yı 5-0 yenerek tura çıktı. Harika bir performans!

Konuyu Kimler Okuyor

Geri