Web Analytics

Tema düzenleyici

Arda Güler 2 gol attı, Real Madrid farka koştu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Talha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 229

Talha

TFC Üye
Tepki Skoru
1,145
Telefon
Samsung
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
İspanya Kral Kupası son 32 turunda milli yıldızımız Arda Güler'in 2 gol attığı maçta Real Madrid, deplasmanda karşılaştığı Deportiva Minera'yı 5-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

05' Fede Valverde
13' Edouardo Camavinga
28' Arda Güler
55' Luka Modric
88' Arda Güler

Traktör çocuğa imkan vermiyor ki adam gibi oynasın, kendisini göstersin. Barcelona takımında kendini bulurdu Arda. Bencil Madrid içerisinde takım oyunu namına hiçbir şey yok.

Edit: maçı şimdi izledim, Arda gayet güzel oynamış emeğine sağlık. Benim dikkatimi çeken Minera kalecesi oldu. Adam 5 gol yedi ama efsane kurtarışlar yaptı, gerçekten onu da tebrik etmek lazım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu sahibi
Traktör çocuğa imkan vermiyor ki adam gibi oynasın, kendisini göstersin. Barcelona takımında kendini bulurdu Arda. Bencil Madrid içerisinde takım oyunu namına hiçbir şey yok.

Normalde dediklerine katılıyorum da karşısındaki takım 4. lig takımı. :D Ki golleri de gördüm yani biri sekmiş girmiş, biri de boş kaleye yuvarlamış. Ama pasları falan çok iyiydi. İngiltere'ye falan gitse bu çocuk varya yeni Lampard, Gerrard olur.

Normalde dediklerine katılıyorum da karşısındaki takım 4. lig takımı. :D Ki golleri de gördüm yani biri sekmiş girmiş, biri de boş kaleye yuvarlamış. Ama pasları falan çok iyiydi. İngiltere'ye falan gitse bu çocuk varya yeni Lampard, Gerrard olur.
Edit yaptım yazımı onu da oku😀

Konu sahibi
Kalecileri hakikaten dünyaları kurtarmış ya. Kaleci scoutları peşini bırakmaz şimdi elemanın.
Kaleci iyi ama takım çok tırt maalesef. Bu takımı haketmiyor. Barcelona alalım hemen😂

Arda Güler'in 2 golüyle Real Madrid, Deportiva Minera'yı 5-0 yenerek tura çıktı. Harika bir performans!

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri