Web Analytics

Tema düzenleyici

Ahmet ÇAKAR "5 sene öncesine kadar, büyük hakemler kulüp mafyalarının kucağındaydı"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TFC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 290

TFC

TFC Üye
Tepki Skoru
1,143
1/3
Konu sahibi
Arkadaşlar selamlar. Ahmet Çakar geçen günlerde TV100 ekranlarında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu Az Önce Konuştum programına, Erman Toroğlu ile birlikte katıldı. Yine sansasyonel açıklamalarda bulundu. Dinleme imkanı olmayanlar için buraya yazıyorum,

"5 sene öncesine kadar bir kaç tane çok ünlü hakem kulüp mafyalarının kucağındaydı. Bir hakemi ya parayla satın alırsın ya da şantajla satın alırsın. 5 sene öncesine kadar ismini zikretmeyeceğim kadar önemli hakemler, kadın tuzaklarıyla yataklarda görüntüleri karşılığı maçları manipüle etmek zorunda kaldılar."

Yani ligin normal olmadığını biliyoruz da, kadın olaylarından dolay normal olmaması çok kötü bir durum... Sizin yorumlarınızı da bekliyorum açıkçası.

Benim yorumum şudur ki, çok büyük karaktersizlik. Adamın cinsel yaşamının görüntülerini alıp şantaja maruz bırakmak nedir?! En nefret ettiğim olay.

Evli barklı adamların o işi kovalaması da ayrı bir saçmalık ama.
Elbette hiçbir şekilde tasvik edeceğim davranış değil fakat o haltı yiyorsada niye şantaj ediyorsun maçı bize ver diye :D

Konu sahibi
Hocam çok profesyoneller ya. Her alanda anasını satayım. Atıyorum Galatasaray ve Fenerbahçe şamoiyonluğa oynuyonaralarında 2 puan fark var. Galatasary'ın rakibi X olsun. Fenerbahçe'li yöneticiler bir kadın bulup işi ayarlıyor ve Gakatasaray şamoiyonluktan olabiliyor falan. Cidden inanılmaz yani.

Hocam çok profesyoneller ya. Her alanda anasını satayım. Atıyorum Galatasaray ve Fenerbahçe şamoiyonluğa oynuyonaralarında 2 puan fark var. Galatasary'ın rakibi X olsun. Fenerbahçe'li yöneticiler bir kadın bulup işi ayarlıyor ve Gakatasaray şamoiyonluktan olabiliyor falan. Cidden inanılmaz yani.
Cidden çok tuhaf, ben bu yüzden premier lig tercih ediyorum. Adamlar hiç sallamıyorlar, amaaannn çıkarsa çıksın kasetim diyorlar :D

Konu sahibi
Cidden çok tuhaf, ben bu yüzden premier lig tercih ediyorum. Adamlar hiç sallamıyorlar, amaaannn çıkarsa çıksın kasetim diyorlar :D

Hocam orasını bilemiyoruz ya. Orada genekde bu tarz olaylar olduğunda kariyeri bitiyor. Bir kaç tane futbolcu sayabilirim hatta. 🤣

Hocam orasını bilemiyoruz ya. Orada genekde bu tarz olaylar olduğunda kariyeri bitiyor. Bir kaç tane futbolcu sayabilirim hatta. 🤣
Bizim burada da direkt ünlü oluyorsun mesela, isim vermek istemiyorum ama bir hakem ile diğer hakem birlikte olduğunda görüntüleri ortaya çıkmıştı kadının takipçi sayısı 5 katı artmıştı. :D

Konu sahibi
Bizim burada da direkt ünlü oluyorsun mesela, isim vermek istemiyorum ama bir hakem ile diğer hakem birlikte olduğunda görüntüleri ortaya çıkmıştı kadının takipçi sayısı 5 katı artmıştı. :D

Bizde abaza çok. Millet direk virüslü linkler paylaşmıştı X'de. 🤣🤣

Bizde abaza çok. Millet direk virüslü linkler paylaşmıştı X'de. 🤣🤣
Ücretli linkler paylaşıp bayağı para kasanlar oldu. O para kazananlara yeterki ifşa olsun, adamlar direkt atakta bekliyor :D

Konu sahibi
Ücretli linkler paylaşıp bayağı para kasanlar oldu. O para kazananlara yeterki ifşa olsun, adamlar direkt atakta bekliyor :D

Felaker milletiz ya. Kadın olmak vardı. Neyse konuyu acayip yerler götürebilirim de konu dağılır. 🤣

Felaker milletiz ya. Kadın olmak vardı. Neyse konuyu acayip yerler götürebilirim de konu dağılır. 🤣
Harbiden var ya kadın olsan şu an teknoloji forum ne tutardı :D iPhone kategorisine konu açardın, gelen mesaj "elmanı yerim senin" hahahaha :D

Konu sahibi
Harbiden var ya kadın olsan şu an teknoloji forum ne tutardı :D iPhone kategorisine konu açardın, gelen mesaj "elmanı yerim senin" hahahaha :D

Kadın olsam forum siteleriyle alakam olmazdı. Uzatma işte... 🤣

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Son Konular

Tips
Geri