Benim yorumum şudur ki, çok büyük karaktersizlik. Adamın cinsel yaşamının görüntülerini alıp şantaja maruz bırakmak nedir?! En nefret ettiğim olay.
Elbette hiçbir şekilde tasvik edeceğim davranış değil fakat o haltı yiyorsada niye şantaj ediyorsun maçı bize ver diyeEvli barklı adamların o işi kovalaması da ayrı bir saçmalık ama.
Cidden çok tuhaf, ben bu yüzden premier lig tercih ediyorum. Adamlar hiç sallamıyorlar, amaaannn çıkarsa çıksın kasetim diyorlarHocam çok profesyoneller ya. Her alanda anasını satayım. Atıyorum Galatasaray ve Fenerbahçe şamoiyonluğa oynuyonaralarında 2 puan fark var. Galatasary'ın rakibi X olsun. Fenerbahçe'li yöneticiler bir kadın bulup işi ayarlıyor ve Gakatasaray şamoiyonluktan olabiliyor falan. Cidden inanılmaz yani.
Bizim burada da direkt ünlü oluyorsun mesela, isim vermek istemiyorum ama bir hakem ile diğer hakem birlikte olduğunda görüntüleri ortaya çıkmıştı kadının takipçi sayısı 5 katı artmıştı.Hocam orasını bilemiyoruz ya. Orada genekde bu tarz olaylar olduğunda kariyeri bitiyor. Bir kaç tane futbolcu sayabilirim hatta.![]()
Ücretli linkler paylaşıp bayağı para kasanlar oldu. O para kazananlara yeterki ifşa olsun, adamlar direkt atakta bekliyorBizde abaza çok. Millet direk virüslü linkler paylaşmıştı X'de.![]()
Harbiden var ya kadın olsan şu an teknoloji forum ne tutardıFelaker milletiz ya. Kadın olmak vardı. Neyse konuyu acayip yerler götürebilirim de konu dağılır.![]()
Neyse daha fazla uzatmayalım dediğin gibiKadın olsam forum siteleriyle alakam olmazdı. Uzatma işte...![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren TeknolojiForum.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. TeknolojiForum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve tarafından bilgi verilecektir.